Angioødem Behandling


Hvad er angioødem?

Enhver, der har oplevet en opsvulmet ankel eller endda en bistik har en idé om ubehag forbundet med betændelse og hævelse i kroppen. , Da disse små episodisk betændelse Men det er intet i forhold til ubehaget ved den tilstand under angioødem. Svarer til at have urticaria under overfladen af ​​huden, denne betingelse præsenterer en række smertefulde symptomer.
Definition angioødem det er en allergisk reaktion forekommer i de nedre lag af huden. Almindelige symptomer på sygdommen omfatter røde welts eller nældefeber; brændende, hævelse, ømme områder; misfarvning på hænder, fødder, ansigt, eller kønsdelene; og usædvanlige udslæt på forskellige dele af kroppen. I nogle tilfælde er hæshed, åndedrætsbesvær og trykken eller hævelse i halsen også oplevet. Det også muligt for en person at udvikle en form for lidelse kaldes angioødem syndrom, eosinofili, hvilket også forårsager feber, muskelsmerter, vægtøgning, nedsat urin og høje antal hvide blodlegemer, foruden de kløende udslæt og hævelse. Mens årsagen til denne almindelig lidelse ofte ukendte årsager omfatter allergi over for fødevarer, visse farvestoffer i fødevarer, pollen eller medicin. Co forekommende lidelser, såsom leukæmi, sygdomme og lidelser i bindevæv lymfom kan også udløse påbegyndelsen af ​​angioødem.

Naturlige behandlinger for angioødemUanset årsagen, søgen efter en effektiv behandling er kritisk. De behandlinger for denne lidelse varierer fra lægemiddelterapi for over-the-counter antihistaminer; Imidlertid har nogle af de mest effektive metoder omfatter flere fysiske muligheder. En af de ældste former for behandling er Ayurveda, som er et gammelt system af naturlige heling med rødder i den vediske kultur. Denne metode indebærer vurdering af forskellige samfundslag og fører til en effektiv plan, der kombinerer ændringer i kosten og brug af urter, aromaterapi, massage, meditation og musik. Nutrition selv er ofte en effektiv plan til behandling af lidelsen. Undgå almindelige udløser såsom fisk og nødder og supplere kosten med ernæringsmæssige hjælpemidler såsom vitamin C, vitamin B12, quercetin, eller bromelain hjælper med at reducere inflammation. Kosttilskud, der kan træffes er fælles urter som goldenseal, lakridsrod og kamille. En behandling kan systemet ikke være tilstrækkeligt til at vende udviklingen af ​​denne lidelse, men som kombinerer naturlige kosttilskud med en beroligende, afslappende livsstil er ofte en god start.Efterlad en kommentar