Når en arterievæggen, venøst ​​eller kapillært blodkar bliver beskadiget, kan en ophobning af blod danne overalt i kroppen. Dette er kendt som en hæmatom. En patient hæmatom ben vil have en ophobning af blod spildt i væv af benet, der forårsager koagulation i positionen beskadiget og forhindre strømmen af ​​blod til området. Denne betingelse normalt påvirker ældre mennesker på grund af forværringen i styrken af ​​stoffet og huden over årene på ældning.

Symptomer på hæmatom Leg

Som de fleste medicinske tilstande, der er symptomer til at se ud for. For dem, der lider ben hæmatom, er smerter i benene / vanskelighed walking, ømhed og rødme omkring området gjort . Intensiteten af ​​symptomerne kan variere afhængigt af alvorligheden af ​​skaden, og det kan få meget værre, hvis den ikke behandles.

Årsager til hæmatom LegDen mest forekomst af et hæmatom er traume eller skade. Misfarvning af huden er den mest visuelt eksempel på et hæmatom, men kan også danne internt. Hovedskader, for eksempel, kan forårsage en hæmatom på indersiden af ​​kraniet, som kan komprimere hjernen.

Andre almindelige årsager til kroniske sygdomme omfatter hæmatom, blødningsforstyrrelser, eller brug af antikoagulanter. Patienterne kan også danne en hæmatom efter operationen, kan anvendelsen af ​​antikoagulanter af kirurger skyldes dette. En patient indsats og popping et blodkar eller blodkar tynde omkring operationsstedet kan også være en årsag. I nogle tilfælde kan dårlig kirurgisk teknik føre til en hæmatom efter operationen.

Hæmatomer kan være alvorlige og liv skræmmende i tilfælde af en skade i hovedet (som nævnt ovenfor), eller et bækkenfraktur tillade en større mængde blod at akkumulere ubemærket.

Behandling af hæmatom Leg

I tilfælde af mindre blå mærker, bør en metode kaldet ris være en effektiv behandling hæmatom ben. RICE vil R øst (hvile benet, sikrer ingen anstrengende aktivitet), Jeg os (anvende is til det ramte område at stilne smerte og blødning), Kompression (wrap det berørte område for at hjælpe med at reducere hævelse), og Elevation (løfte benet over hjertet til at vende strømmen af ​​blod fra det ramte område).

Andre behandlingsmuligheder omfatter hæmatom varmepuder og salver, som opfordres til at reducere hæmatom; smertestillende medicin ordineret til at lindre ubehag en person kan føle på grund af den tilstand; og antibiotika, som er inviteret til tilfælde af infektion.

Kirurgisk dræning kan tilbydes i tilfælde af store hæmatom, og kan være nødvendig øjeblikkelig operation for hæmatom i nogle sektorer (f.eks over skinnebenet).

Gurkemeje er fuld af antibakterielle og antiseptiske egenskaber, at hjælpe med behandling og nyttiggørelse hæmatom.

En anden stærkt anbefalet fremgangsmåde til at hjælpe med genopretning ben hæmatom er en garanti for at bevare,nærende afbalanceret diæt . Forøg dit indtag af protein vil hjælpe betydeligt at genvinde muskelstyrke. Mange fødevarer er rige på protein, såsom kød, fisk, ost, fjerkræ, æg, mælk og nogle grøntsager (såsom asparges). Forbruge en stor mængde af C-vitamin vil også være meget nyttigt i inddrivelse hæmatom, kan store mængder af C-vitamin findes i citrusfrugter, såsom appelsiner, citroner, limefrugter, osv

Forebyggelse af hæmatom Leg

Du er særligt udsatte for at udvikle en hæmatom ben, hvis du jævnligt spille kontakt sport, såsom hockey eller fodbold. En spiller kan opnå, mange stød og slag under spillet, for at sikre at bære beskyttelsesudstyr korrekt for at minimere det område påvirkes væsentligt bidrage til at forhindre dannelsen af ​​en hæmatom.Efterlad en kommentar