Hvad er hvide blodlegemer?

Også kaldet hvide blodlegemer, hvide blodlegemer er vigtige elementer i blodet og spiller en central rolle i immunsystemet. Der findes forskellige typer af leukocytter, som hver har en bestemt funktion i kroppen. Hvis du har et stort antal leukocytter i blodet, kan det være en indikation af tilstedeværelsen af ​​en underliggende sygdom eller infektion. Samme måde, når du har en lav optælling (leukopeni), kunne det være en indikator for nogle sundhedsmæssige problemer.

Leukocytter er brudt i to hovedtyper, nemlig: agranulocytes og granulocytter.

1. agranulocytesAgranulocytes brydes for lymfocytterne, der er omkring 20-40 procent af alle hvide blodlegemer. Det omfatter celler, B-celler, monocytter og naturlige dræberceller.

Agranulocytes cellemembraner har ikke granulat. Monocytter udgør omkring 9,2 procent af antallet af hvide blodlegemer er blevet designet til at give lymfocyt antigener, således at immunsystemet kan stimuleres. Cellerne i sidste ende modne og blive makrofager, der er specialiserede hvide blodlegemer, der neutraliserer fremmed materiale opsluge det.

2. granulocytter

De granulocytter er af tre typer, nemlig neutrofile, eosinofile og basofile. Granulocytter indeholder små korn af materiale af cellemembranen. Granulatet frigivet til at dræbe svampe, bakterier og andre invaderende fjende.

Eosinofiler er udformet på en måde, der giver dem mulighed for at angribe nogen parasitter. De har også en rolle, når det kommer til allergiske reaktioner. Neutrofiler målrette svampe og bakterier, mens basofile har en hånd i dit immunrespons. En person anses for at have normale niveauer af hvide blodlegemer er 50 til 60 procent neutrofiler, eosinofiler og basofiler er 1,4 procent mindre end to procent.

Leukocytter i urinen

Urinvejene består af blæren, urinrøret, nyrer og urinledere. Hvis du laver en analyse (urinanalyse) og leukocytter bliver fundet i urin, uden spor af nitrat, kunne det være en indikation af, at du har en urinvejsinfektion.

Normale niveauer leukocytter i urinen bør være omkring 0-10lev / vl. Hvis niveauet at gå ud over 20lev / vl, har du en underliggende medicinsk problem, og derfor har brug for lægehjælp så hurtigt som muligt.

1. Symptomerne på leukocytter i urin

 • Blod i urinen
 • Kulderystelser og feber
 • Hyppig vandladning
 • Overskyet, ildelugtende urin
 • Smertefuld og brændende fornemmelse ved vandladning
 • Systemisk lupus erythematosus eller blærecancer
 • Nyrebetændelse

2. Årsager til leukocytter i urinen

 • Blærebetændelse. Også kaldet cystitis (betændelse i urinvejene og urinlederne) medfører tilstedeværelse af leukocytter i urin.
 • Nyre-infektion. som pyelonephritis kan øge antallet af leukocytter i urin. Det er en infektion, der forekommer i urinvejene derefter spredes til nyren. Men folk, hvis immunsystem er svag, er dem med risiko for at have en nyre-infektion, og som har urinkatetre anvendes i længere varigheder.
 • Urinary System Block. Dette kan føre til hæmaturi, der er blod i urinen. Scan obstruktion være forårsaget af traumer sten, blære / nyre, bækken tumor, fremmedlegeme unødvendig eller hypertrofi af prostata i urinvejene.
 • Graviditet. Hvis du er gravid, finde leukocytter og protein i urinen er et normalt fænomen og kan ikke berettige bekymring. Men hvis tilstedeværelsen af ​​disse stoffer fortsætter og er mere end et par spor i urinen, bør du konsultere din læge, så de kan fortælle, hvis du har en blære infektion.
 • Andre årsager. under samleje, kan bakterierne komme ind i urinrøret og derefter tilstedeværelsen af ​​leukocytter i urin. Du kan også finde leukocytter i urinen, når du holder din urin i alt for længe. Blæren er minimeret og bliver svag, hvilket gør det ude af stand til at tømme. Urin venstre kan forårsage dannelse af bakterier, der forårsager blære infektioner eller deromkring af urinvejene.

3. Behandlinger for leukocytter i urinen

Behandling af leukocytter i urin afhænger af årsagen til infektionen. Antibiotika fjerne infektionen godt. Når du også undgå disse situationer, hvis det er muligt, kan du undgå at få urinvejsinfektioner og udseende mere, hvis WBC i urinen at udrydde infektionen.

Hvis infektionen når ekstreme niveauer, konsultere en læge straks for at få den nødvendige behandling. Der er nogle tilfælde, hvor hospitalsindlæggelse er afgørende.

Leukocyt lidelser og sygdomme

Udsving i antallet af blodlegemer i kroppen til at sende store sundhedsrisici for mennesker. Har en hvid blodlegemer, der er alvorligt forarmet kan indikere muligheden for at indgå en alvorlig infektion, hvad / hendes immunsystem er ikke i stand til at kæmpe. Behandling, der anvendes til anomalier af leukocyttallet er inklusive forskellige teknikker.

 • AIDS. Det er en sygdom, der skyldes infektion med virus kaldet HIV leukocytter. HIV indtaster celler i din krop, afleder sine aktiviteter, og tvinger ham til at producere flere virus, indtil cellen dør. Når cellen er død, virus produceret ind i blodbanen, hvor de inficerer andre leukocytter / WBC. Samlet set er værdien af ​​leukocytter destrueret eller mindre, hvilket efterlader dig med et immunsystem, der ikke fungerer.
 • Leukæmi. Dette er en type kræft, der udvikler sig som et resultat af hvide blodlegemer. Under normale forhold, er leukocytterne dannet inden i knoglemarven ved at skabe forskellige typer blodceller. I leukæmi, til cellerne, der anvendes gøre blodlegemer mutere skabe mange leukocytter. Leukocytterne er ikke i stand til at fungere normalt, så blodet ved udgangen bliver oversvømmet med overskydende leukocytter men ubrugelig.
 • Agranulocytose. Denne tilstand opstår, når blodet har begrænset neutrofiler. De celler, der er ansvarlige for at skabe blodneutrofiler producerer begrænsede og kan ikke opfylde behovene i din krop. Dette, i sidste ende, gør det svært for kroppen at bekæmpe infektioner.
 • Neutropeni. Dette er den tilstand, hvor din krop har begrænsede neutrofiler. Neutrofiler hjælper kroppen med at bekæmpe infektioner og svampeangreb bakterier. Derfor, med små neutrofiltal, er immunforsvaret svækket, hvilket gør det sårbart over for angreb af bakterier og infektioner.


Efterlad en kommentar