Reumatisk hjertesygdom


Gigtfeber kan forårsage permanent skade på hjerteklapper. Denne tilstand er kendt som reumatisk hjertesygdom. Mitralklap sygdom er kun en af ​​de hjerteproblemer, der kan opstå som følge af reumatisk hjertesygdom. Forebyggelse er den bedste måde at håndtere denne tilstand. Forståelse symptomerne på gigtfeber er afgørende for at få tidlig behandling for at mindske risikoen for reumatiske hjertesygdomme.

Hvad er reumatisk hjertesygdom?

Når der er permanent skade på hjerteklapper, en tilstand kendt som reumatisk hjertesygdom udvikler sig. En sådan beskadigelse kan ofte opstå som følge af en infektion i forbindelse med streptococcus bakterier. Skarlagensfeber og ondt i halsen i sidste ende kan udvikle sig til gigtfeber, i nogle tilfælde.Områder af verden er hårdest ramt af reumatisk hjertesygdom omfatter syd-centrale Asien, Stillehavet og Afrika syd for Sahara. Den indfødte befolkning i New Zealand og Australien er også berørt.

Hvor almindeligt er reumatisk hjertesygdom?

Det anslås, at mere end 15 millioner mennesker er ramt af reumatisk hjertesygdom. Langt størstedelen af ​​disse patienter skal indlægges flere gange. Inden for de næste fem til tyve år, kan mange af disse mennesker kræver hjerteoperation.

Så mange som en procent af alle børn i skolealderen i Asien, Afrika, Latinamerika og det østlige Middelhav viser symptomer på reumatisk hjertesygdom. Unge voksne og børn, der bor i økonomisk dårligt stillede lande er mere udsatte for at udvikle gigtfeber. Cirka 233.000 mennesker dør af denne sygdom hvert år.

Hvad er konsekvenserne af reumatisk hjertesygdom?

De symptomer forbundet med hjerteklap problemer kan omfatte overdreven træthed, smerter i brystet, åndenød, hjertebanken, og håndled eller ankler hævede. Nogle mennesker med problemer kan opstå med en opsvulmet mave. En række hjerteproblemer kan vises med reumatisk hjertesygdom, herunder:

Beskrivelser

Mitralklappen sygdom

Dette er den mest almindelige konsekvens forbundet med reumatisk hjertesygdom. I denne tilstand, er mitralklappen bebyrdet med kalkaflejringer. Disse aflejringer gøre det umuligt for ventilen fungerer korrekt. Følgelig ventilen er ofte ikke i stand til at åbne, som det skal. Kalkaflejringer kan også gøre det vanskeligt for ventilen lukning, som det skal. Dette er undertiden benævnt en utæt ventil.

Aortaklappen sygdom

Denne tilstand, såsom mitralklap sygdom, er også resultatet af en ophobning af kalkaflejringer inde ventilerne. På grund af det faktum, at ventilen kan forekomme åbning og / eller lukning lidelse kan hjertemusklen overbelastes. Dette kan resultere i hjertefejl, i løbet af tiden.

Atrieflimren

Personer, der har reumatisk hjertesygdom kan også være tilbøjelige til at udvikle atrieflimren, som kan forårsage blodpropper og øge risikoen for slagtilfælde. Som et resultat, kan personer, der er blevet diagnosticeret med reumatiske mitralklap sygdom rådes til at tage blod fortynder.

Reumatisk hjertesygdom kan behandles?

Forebyggelse er den mest effektive måde at håndtere reumatisk hjertesygdom. Hvis en person udvikler gigtfeber eller ondt i halsen, kan et kursus af antibiotika være nødvendig for at begrænse risikoen reumatiske udvikling hjertesygdomme af.

Hvis en person ikke udvikler gigtfeber, bliver det vigtigt at sikre, at fremtidige hændelser er forhindret. Forebyggende behandling kan omfatte antibiotika. Personer, der har oplevet akut gigtfeber er også inviteret til at modtage en fysisk eksamen hvert år for at afgøre, om der har været ændringer i hjertet. Udviklingen af ​​et nyt hjerte mumlen eller ændringer inden for en knurhår ovenfor, kan indikere tilstedeværelsen af ​​skader på hjerteklapper. I dette tilfælde kan lægen bestille en ekkokardiografi for at bestemme omfanget af eventuelle skader på hjerteklapper.

Efter en person har været diagnosticeret som reumatiske hjertesygdomme, bliver en omhyggelig og regelmæssig overvågning kritisk. Dette er for at sikre, at hjertemusklen og ventiler fortsætte med at arbejde, som de burde. Ekkokardiogrammer og fysiske undersøgelser kan foretages fra tid til anden. Det er vigtigt at bemærke, at reumatisk hjertesygdom kan være progressiv. Som et resultat, kan problemer med hjerteklapper vokser gradvist værre med tiden. Ventil udskiftning kirurgi kan være nødvendigt på et tidspunkt i fremtiden.

Timing er afgørende for at sikre en vellykket gennemførelse af operationen. Ventilerne skal udskiftes før hjertemusklen udvikle permanent skade. Samtidig er det vigtigt for hjerteklappen ikke snart udskiftes på grund af potentialet for kunstige ventiler bliver forringet over tid, hvilket således kræver yderligere kirurgi. Personer med reumatiske hjertesygdomme bør normalt overvåges af en højtstående kardiolog. Dette kan hjælpe dig med at bestemme det rette tidspunkt til operation, hvis det er nødvendigt.Efterlad en kommentar