Bryllupsmarchen Sange


Sangene spilles, kan være det vigtigste aspekt af brylluppet. Musikken vil sætte tonen for ceremonien og danne erindringer om den store dag i årevis. Det betyder, at du virkelig har brug for at inddrage en smule "af tid og tænkte på marcherende sange, du planlægger at bruge under ceremonien.

Mange mennesker er ikke klar over, men der er faktisk to vigtige stykker musik, der anvendes i gennemsnit vielsen: den Processionsvej sangen spilles mens bruden kom ned ad kirkegulvet, og recessionstendenser sangen spilles i slutningen af ​​ceremonien. Vi vælger ud af 5 Bryllup marts sange for hver, tjek dem ud!

Del 1: 5 mest populære bryllup Processionsvej Sange

En Processionsvej bruges som en del af ceremonien, så de fleste par vælger noget formelt eller klassisk. I de senere år har nogle popviser blevet populære optog. 1

"Bryllup marts", MendelssohnLænge brugt som et traditionelt bryllup recessionstendenser, har denne sang for nylig blevet populær som processional. Og 'det traditionelle valg, fordi det har været brugt i britiske kongelige bryllupper siden 1858. Dette er den sang, der skal bruges til formelle bryllupper.

2

"Canon i D", Johann Pachelbel

Selvom dette stykke musik har eksisteret siden det 17. århundrede, det blev populær i kun det 20. århundrede. Det er ofte høres på hitlisterne og populære ved bryllupper. Den mest populære version er, at af Brian Crain.

3

"A Thousand Years", The Piano Guys

Denne sang blev gjort populær, da den blev brugt i den enormt populære filmen "Twilight Saga." Det er yderst populær over hele verden, især i Brasilien.

4

"The Princess Bride", Mark Knopfler

Du må ikke huske 1988 film, der indførte denne sang, men du har sikkert hørt. Roy Todd version af sangen er blevet et populært bryllup procession.

5

"Somewhere Only We Know" Keane

Denne traditionelle sang klaver sten blev skabt af den britiske band Keane. E 'blev en processional populære i de senere år. Version Lily Allen er den mest populære.

Del 2: 5 Populær bryllup sange Recessionals

Recessionals er generelt ballader eller pop melodier med tekster for fremtiden. De fleste vælger noget lys, der vil appellere til et bredt publikum. Mange par gerne vælge en recessionstendenser, der afspejler deres personlige musiksmag. 1

"Alt du behøver er kærlighed", The Beatles

En anden af ​​disse sange alle kender. Version af Fab fire er stadig den mest populære. Ironisk nok blev denne sang oprindeligt skabt i 1967 for en tv-udsendelse.

2

"L-O-V-E", Nat King Cole

"Kærlighed" af Bert Kaempfert og Milt Gabler var et bryllup march sang fra sin første optræden i 1965. Den mest populære version af sangen jazz, er den oprindelige indspilning af den store Nat King Cole. I de senere år har en version af Joss Stone også tiltrukket en masse opmærksomhed.

3

"Første dag i mit liv", Bright Eyes

En af de mest populære sange i det 21. århundrede, denne favorit basguitar, og er blevet en populær bryllup recessionstendenser i de senere år.

4

"Et eller andet sted Over the Rainbow", Harold Arlen

De fleste af os husker denne Academy Award-vindende klassiker "The Wizard of Oz". I de senere år har en version af Israel Kamakawiwo'ole blevet et populært bryllup march sang til recessionstendenser. Traditionalister kan begunstige den version Judy Garland.

5

"Jeg Hey," The Lumineers

Dette tal var folk-rock hit for innovation, der satte Lumineers i placeringerne. E 'blev meget populær i USA i de seneste år på grund af sin næsten universel appel. Selv fans af landet kan lide. Interessant nok blev udtrykket "Hey Ho" taget fra en sang af Paul McCartney i 1974 med titlen "Fru Vandebelt."Efterlad en kommentar