Chilblains Behandling


Hvad er Chilblains?

Også kendt som omdrejningspunkt og Perniosis, frostknuder har en medicinsk tilstand, der typisk påvirker ekstremiteterne. Ofte forveksles med forfrysninger og trench fod, forfrysninger er faktisk resultatet af huden pludselig varmer op efter at være blevet udsat for kolde temperaturer i en længere periode. Resultatet af denne pludselige temperaturstigning er smertefuld betændelse i de små blodkar, også kendt som chilblains.
Denne smertefulde tilstand er karakteriseret ved flere almindelige symptomer. Chilblains kan forårsage kløende, røde pletter på huden og hævelse og blærer. Betingelsen normalt bærer enderne eller tæer, fingre, næse og ører. Yderligere virkninger af tilstanden omfatte en brændende fornemmelse i huden, at ændre farven på huden, smerter og yderligere mulige ulceration.
Den specifikke årsag til frostknuder er ukendt; Imidlertid er betingelsen menes at være forårsaget af unormal reaktion af kroppen til gentagen udsættelse for kulde efterfulgt af genopvarmning organ. Virkningen af ​​opvarmning af huden koldt forårsager de små blodkar til at vokse normalt; Men i tilfælde af en unormal reaktion, kan små fartøjer ekspandere hurtigere i forhold til den tilstødende større blodkar kan lette forårsage en situation "flaskehals" og deraf følgende tab af blod i de omgivende væv.

Natural Retsmidler for FrostbiteMens frostknuder normalt ikke forårsage permanente skader, og er en tilstand, som kan bedre alene, kan tilstanden være meget smertefuldt og kan også føre til infektion og mere alvorlige komplikationer, hvis venstre ubehandlet. Naturlige retsmidler er særligt effektive til behandling af denne type betingelse. Anvende aloe vera, propolis og Manuka honning påført topisk kan lindre symptomerne på sygdommen og helbrede chilblains helt. Anvendelsen af ​​æteriske olier af sort peber er en naturlig behandling for kløe forbundet med frostknuder under påføring af kokosolie, lavendel og tea tree olie også lindre smerter og til at afhjælpe tilstanden. Det 'også vigtigt at forebygge fremtidige gentagelse af lidelsen ved at undgå kulde, dressing varmt og sikre enderne er godt beskyttet, når i kulden.

Fortsæt med at læse nedenfor for flere tips fra vores læsere!Efterlad en kommentar