Costochondritis Behandling


Hvad er Costochondritis?

En række hjerte lidelser og årsagerne til brystsmerter er kendt i dag, og kan især være vanskeligt for de berørte enkelte at identificere. Costochondritis er en af ​​disse betingelser. Betændelse i brusk, der forbinder en ribbe til brystbenet, costochondritis smerter forårsager såsom et hjerteanfald og kan efterligne symptomerne på angina og andre hjertelidelser. Kendt af mange andre navne, herunder brystvæggen smerter, chondrodynia costosternal og costosternal syndrom, costochondritis sammenfaldende med hævelse omtales som Tietze syndrom.Ligesom symptomerne på angina, symptomer på costochondritis er temmelig typisk for ethvert problem brystet eller hjerte. Almindelige symptomer omfatter smerter og ømhed af brystet hulrum, stiften placeret på venstre side af brystbenet og forværret smerter under dyb vejrtrækning eller hoste. Selvom det ikke er typiske, kan nogle tilfælde også forårsage kvalme, træthed og sveden.

Mens de fleste af de tilfælde af costochondritis ikke have en årsag i, har nogle potentielle årsager blevet anerkendt. Costochondritis kan være forårsaget af brystet skade, fysisk anstrengelse, såsom ved at løfte eller anstrengende motion, arthritis, infektion i leddene, og tumorer.

Costochondritis retsmidler og naturlige behandlinger

Som årsag til costochondritis ofte ukendt, behandling ofte fokuserer på at lindre smerter og symptomer forbundet med den betingelse, mens costochondritis forbedrer alene. Mange naturlige behandlinger er tilgængelige, at hjælp for begge. Goldenseal, oliven blade, grapefrugt frø ekstrakt, og catTMs klo kosttilskud er alle effektive til behandling af infektioner, der kan forårsage costochondritis. L-lysin, multizyme, og dolomit er også effektive kosttilskud for at understøtte global sundhed knogler og brusk. Yderligere behandlingsmuligheder omfatter besøger en kiropraktor og forsøger at fokusere direkte prolotherapy massage og healing i brysthulen.Efterlad en kommentar