Cure fordærve sår med hjem retsmidler Økonomi-


Home retsmidler for fordærve sår succes omfatter alun, aloe og natriumbicarbonat. Alternativ medicin tilbyder effektive naturlige behandlinger for disse smertefulde og irriterende overfladiske læsioner, der udvikler sig i det bløde væv i munden. Selvom kun størrelsen af ​​en blyant viskelæder, kan en canker ømme være vanskeligt at håndtere og behandle. Heldigvis er der dog en række naturlige hjem retsmidler, du kan bruge til at få nødhjælp og udrydde denne smertefulde tilstand. Nogle af vores foretrukne hjem retsmidler er æble cider eddike, alun, og bagepulver.

Hvad er forskellen på en canker ømme og et forkølelsessår?

At være i stand til at behandle en canker ømme, er det nødvendigt at vide, hvordan at afgøre, om det er en canker ømme eller et forkølelsessår. En forkølelsessår normalt begynder som flere mindre bobler, der vokser i en stor ømme, og en ømme sår former individuelt. Derudover en canker ømme er normalt gul eller hvid-grå i midten, med en rød kant.

Skal jeg bruge antibiotika?Mange læger ordinere antibiotika til mavesår, men problemet er, at de tilbyder kun midlertidig lindring. Desuden kan antibiotika begynde et behandlingsforløb, der gør situationen for et tilbagevendende problem. Også, kan det blive resistente over for antibiotika, der med gentagne brug, hvilket gør det til et dårligt valg til brug for en mere alvorlig sygdom i fremtiden.

Hvordan kan jeg behandle en canker ømme kursus?

Naturlige behandlinger, på den anden side, faktisk helbrede såret og til at forhindre gentagelser. Tre af de bedste naturlige hjem retsmidler er æble cider eddike, alun, og bagepulver. Disse behandlinger fjerne årsagen til den tilstand, og forhindre det i at vende tilbage.

1. Apple cider eddike

ACV genskaber den normale pH i kroppen, hvilket er en faktor, der bidrager til de sår i munden. Desuden ACV bringer en række næringsstoffer som genopretter dit helbred som godt. Biologiske, anbefaler vi æblecidereddike rå og ufiltreret.

2. Alum

En bitter sammensatte normalt findes i den del af krydderier, alun hjælper med at lindre en canker ømme hurtigt. Mens du ønsker at vaske smagen ud af hans mund, skal du sørge for at holde alun på såret i mindst 2-3 minutter for de bedste resultater.

3. Natriumbicarbonat

Natriumbicarbonat (bagepulver kaldet uden for USA) giver samme virkning som alun. Naturligvis renser øm og lindrer smerter. Opret en pasta med bagepulver og vand og anvende det direkte på såret, og lad den i 2-3 minutter og skyl derefter.
Hvis du ofte får sår eller dette er din første oplevelse, så prøv en af ​​disse naturlige behandlingsmuligheder, og lad os vide, hvordan det virker for dig. Fortsæt med at læse nedenfor for mange flere ømme sår behandlinger rapporteret af vores læsere!Efterlad en kommentar