Cure Magnesium


Magnesium betragtes som en vigtig mineral for at opretholde et godt helbred. En nærende involveret i mere end 300 metaboliske reaktioner i kroppen, magnesium er ansvarlig for vedligeholdelse og regulering af en lang række interne processer i kroppen. Anvendelser af næringsstoffer lige fra transmittere nerveimpulser afgiftning af kroppen og produktion af energi, hvilket gør det en lægebehandling effektiv til en række betingelser.

Hvad er magnesium?

Et af de tre vigtigste mineraler for et godt helbred, magnesium understøtter en lang række kropslige processer. Ethvert organ i kroppen bruger mineralet magnesium i en eller anden form. Hjerte, muskler og nyrer er særligt afhængige af næringsstof.Funktioner af magnesium i aktivering af enzymer, produktion af energi og justere niveauet af næringsstoffer. Dette mineral bidrager til at opretholde et konstant niveau af calcium, zink, kobber, kalium, vitamin D og andre næringsstoffer i kroppen. Det optimerer også anvendelsen af ​​disse næringsstoffer og forhindrer uregelmæssigheder i processer i kroppen.

Magnesium findes i en række fødevarer, herunder nødder, fuldkorn, hvedekim, fisk og grønne bladgrøntsager. Alligevel, de fleste mennesker ikke få tilstrækkelige mængder af næringsstoffer dagligt. Magnesium kan også findes som kosttilskud og som en uafhængig bestanddel af mange multivitaminer.

De sundhedsmæssige fordele af magnesium

Selv om de fleste mennesker ikke får tilstrækkelige mængder af næringsstoffer, dagligt, magnesium ubalance er mere omsiggribende et problem, at magnesiummangel. I begge tilfælde personer generelt lider negative virkninger, når de ikke forbruger tilstrækkelige mængder af næringsstoffer. Agitation, angst, uro i benene, søvnforstyrrelser, irritabilitet, kvalme og opkastning, problemer med forhøjet blodtryk, og selv beslaglæggelser er almindelige virkninger.

Omvendt få en tilstrækkelig mængde magnesium kan effektivt behandle en række betingelser. Magnesium spiller en rolle i behandling af tilstande, såsom astma, depression, diabetes, fibromyalgi, støj hørenedsættelse, hjertesvigt og forhøjet blodtryk. Det næringsstoffer kan også anvendes til behandling af migræne, osteoporose, præeklampsi eller eklampsi, præmenstruelt syndrom og restless legs syndrom.

Som en af ​​de tre vigtigste næringsstoffer dagligt, magnesium er et vigtigt næringsstof i en daglig kost. Som en regelmæssig supplement eller tilføjes, kan forebygge og behandle en bred vifte af sundhedsmæssige forhold.Efterlad en kommentar