Fordøjelsesproblemer


Fordøjelse og Digestive System

Fordøjelsessystemet er kun ansvarlig for behandlingen af ​​alle, der går ind og ud af kroppen. Bestående af mundhulen, svælget, spiserør, mavesæk, tyndtarm og tyktarm, at fordøjelsessystemet arbejder sammen omdanne fødevarer til energi, samt de vitale næringsstoffer er nødvendige til foder og brændstof kroppen. Med så mange organer, der arbejder sammen, og ofte mindre end ideel fødevareforarbejdning, fordøjelsessystemet er følsom over for en række problemer med fordøjelsen og lidelser.
Spænder fra mild til svær fordøjelsesproblemer er mange. Fordøjelsesproblemer almindelige omfatter oppustethed, diarré, gas, mavesmerter eller mavekramper. Forskellige fordøjelsesforstyrrelser betingelser er almindelige sygdomme. Disse betingelser omfatter halsbrand og gastroøsofageal refluks, irritabelt tarmsyndrom, inflammatorisk tarmsygdom og sygdomme Crohn†™ s. Andre symptomer forbundet med fordøjelsesproblemer omfatter langsom fordøjelse, ufuldstændig frigivelse af næringsstoffer i kroppen, mangel på energi og overskydende gas.
Mens årsagerne til fordøjelsesproblemer varierer, er de blevet identificeret en række fælles faktorer, der bidrager. Dårlig kost, manglende motion, dehydrering og ernæringsmæssige mangler er alle betragtes som årsagsfaktorer i relation til fordøjelsesproblemer. Desuden stress er en væsentlig faktor, der spiller en rolle i indtræden og progression af forskellige fordøjelsesforstyrrelser.

Naturlige retsmidler mod fordøjelse

Generelt er bitre fødevarer og urter betragtes som en af ​​de bedste midler til at stimulere fordøjelsen og behandling af fordøjelsesproblemer. Mere specifikke behandlingsmuligheder omfatter aloe vera, økologisk kokosolie og æble cider eddike †"alle i stand til at reducere oppustethed, gas og fordøjelsesbesvær. Yderligere indstillinger omfatter brewer†™ s gær, melasse, og kamille te espinozilla og linolsyre konjugat. Kostændringer er også effektive og ofte nødvendigt at behandle fordøjelsesproblemer. Undgå mejeri, gluten og sukker, og forarbejdede fødevarer ofte rejser mere fordøjelsessystemet. Chewing ordentligt og spise langsomt også fordøjelsessystemet de optimale betingelser for ordentlig fordøjelse.Efterlad en kommentar