Barselsorlov


Barselsorlov er midlertidigt fravær fra arbejdet umiddelbart før eller efter fødslen eller ved adoption af et barn. Oprindeligt er disse politikker til formål at støtte genopretning af biologiske mor og give tid for barnet at obligation med moderen. I øjeblikket er USA, er orloven udvidet til begge forældre under Familie og Medicinsk Leave Act.

Planlægning af barselsorlov omfatter forberedelse som muligt uforudsete finansielle situationer og lade foretrukne tid til at nyde din nye baby. Der er flere måder at sikre, at du modtager indkomst under orloven. Det meste af tiden, er betalingen genereres af kombinationen af ​​fordele til rådighed for dig af din arbejdsgiver.

Hvad er moderskabet?Barselsorlov - nu hedder forældreorlov - refererer til 12 uger at de fleste af arbejdstagerne har ret til at tage i henhold til loven og familie sygeorlov [FMLA]. Det er vigtigt at forstå, hvad FMLA faktisk giver, og hvor arbejdstagerne er dækket.

 • Den garanterer orlov uden løn i op til 12 uger
 • Det sikrer, at du kan vende tilbage til arbejdet efter orlov
 • Det giver din arbejdsgiver at afgøre, hvem gavner - om nogen - der bruges til at betale din tilladelse
 • Det giver din arbejdsgiver at diktere den rækkefølge, som ydelserne ansøgt om status for orlov

Ud over føderale lovgivning, dit lokale eller virksomhed kan få forældreorlov politikker på plads. Fordelene varierer fra stat til stat og virksomhed til virksomhed.

Hvordan at finde ud af, om du har ret til ubetalt barselsorlov?

Det første skridt er at bede din arbejdsgiver hvilke politikker gælder for din situation, herunder hvilke fordele du har ret til at bruge under din tilladelse. I nogle virksomheder, samt de regler, der FMLA, skal de bruges sammen med dem i mere end 12 på hinanden følgende måneder, og arbejdet mindst 1.250 timer i denne periode. For at være omfattet af loven, skal virksomheden have 50 eller flere ansatte, der arbejder inden for 75 miles fra arbejde.

Omkring ¾ af amerikanske arbejdere er omfattet af føderale lovgivning. Denne lov dækker begge forældre uanset køn, nedbringelse løn eller tab af fordele for fødsel og adoption.

Der er visse undtagelser, herunder dem beskyttet i henhold til loven, herunder:

 • Hvis du er i top 10% af lønmodtagere i organisationen, jo mere din virksomhed at bevise, at dit fravær vil medføre uoprettelig skade for organisationen, arbejdsgiveren har ret til at erstatte dig.
 • Hvis begge vordende forældre arbejder for den samme organisation, at arbejdsgiveren har ret til at deltage i 12-ugers, som om kun den ene forælder tager orlov.
 • Hvis din position er elimineret, skal din arbejdsgiver tilbyde en tilsvarende job på samme løn sats og fordele, som du havde før orloven

For dem under beskyttelse af den FMLA kan barselsorlov tages på nogen måde, at du og din arbejdsgiver er enige om begyndelsen med varigheden af ​​graviditeten op til 12 måneder efter, at barnet er født.

Fordelene vil forblive det samme under barselsorlov?

Familie- og sygeorlov Act kræver din arbejdsgiver til at bevare sygesikring planen, hvor du er tilmeldt før graviditeten. Der er klausuler, bestemmelse, såsom:

 • Arbejdsgiveren kan kræve dem til at betale eventuelle præmier på hans vegne under dit fravær.
 • Hvis dit job er elimineret, eller hvis du giver din mening, din arbejdsgiver har ret til at stoppe betalende præmier og er placeret på COBRA fordele.
 • Hvis du forlader dit job, er arbejdsgiveren ret til refusion af pengene brugt til sygeforsikring, medmindre de kan godtgøre, at årsagen til ikke at vende tilbage skyldes en medicinsk tilstand eller væsentlig anden situation, ud af kontrol som ægtefællebidrag overførsel til en anden stilling.
 • Arbejdsgiverne er ikke forpligtet til at fortsætte din tid ur pensionering eller fortsætte med at opspare ydelser som ferie eller sygedage.
 • Du vil ikke være berettiget til at bidrage til din 401k under dit fravær, da der er "dollars før skat" for at hjælpe.

Hvornår og hvordan du skal Anmod Moderskab?

Føderale love, du skal tage en barselsorlov på mindst 30 dage før de datoer, du ønsker at være fraværende. Det er bedst at drøfte den tid, du ønsker at tage orlov med din chef, så snart du har bestemt de datoer og mængden af ​​tid, du ønsker at tage. Denne tilgang gør det muligt for arbejdsgiveren tid til at dække dine pligter.

For specifikke regler om barselsorlov til din virksomhed, så tal med din Human Resources Manager eller din linjechef. Udfyld de nødvendige dokumenter med alle de dokumenter og underskrifter for støtte på plads i tide.

Hvordan kortsigtet handicap arbejde?

Formålet med kortsigtede handicap er at dække en del af din løn, mens du er væk til fødslen, sygdom eller tilskadekomst. Det er en fordel, der tilbydes af store arbejdsgivere, private forsikringsselskaber og stater.

Det er ikke automatisk, og du skal vælge den dækning, når du tilmelder dig i sundhedssektoren under planen for din virksomhed. Hvis din arbejdsgiver eller privat forsikringsselskab ikke tilbyder denne dækning, kan din tilstand har hensættelser til dækning dig. Hvis den kortsigtede handicap er ikke tilgængelig på nogen anden måde, vi er de eneste private standarder for STD.

Handicap betalinger er proportionale med din løn. Det meste af dækningen mandater handicap, som er arbejdsløse i mindst en uge før fordele begynde. De fleste kræver også, at alle de dage af ferie, sygefravær og andre dage bar frugt anvendes før start tiden dækket.

I de fleste tilfælde, vil du blive forpligtet til at betale indkomst- handicap for barselsorlov, hvis en sådan forsikring er gennem din arbejdsgiver, privat forsikringsselskab eller staten. Kortsigtede handicap normalt betaler i 6 uger.Efterlad en kommentar