Fertilitet kost


Fertilitet kost - fødevarer for at undgå

Hvis du virkelig mener det alvorligt om at øge fertiliteten, er der nogle ting, du bør undgå under dine forsøg fra undfangelsen.

1. raffinerede kulhydrater

Da kornene raffinerede, bliver mere hvid og miste de fleste af de sunde næringsstoffer, der engang holdt. Raffineret brød og pasta indeholder meget lidt af antioxidanter og jern, der udgør en god kost frugtbarhed.

2. Andre fødevarerListeria i bløde oste, salmonella i æg undercooked, sushi og kunstige sødemidler kan have en negativ effekt på dine forsøg på at blive gravide. Undgå også at fisk, der kan være høj i kviksølv som tun, haj, sværdfisk, og konge makrel.

3. For meget af nogle vitaminer

Sørg for, at A-vitamin i din multivitamin er den type af beta-caroten. Andre typer af vitamin A har vist sig at forårsage visse fødselsdefekter. Vitamin A fra fødevarer er sikre, så du ikke behøver at bekymre dig om at få for meget fra din mad kilde.

4. Koffein

Den gode nyhed er, at du ikke behøver at opgive koffein helt, som du forsøger at blive gravide! Mindre end 3 kopper kaffe (den tilsvarende mængde på 200 mg) hver dag bør ikke skade din fertilitet.

5. alkohol

Alkohol er blevet vist at nedsætte fertiliteten af ​​en kvinde - og kan have en lignende virkning på sædproduktion hos en mand. Drikke under graviditeten var forbundet med føtalt alkoholsyndrom og abort.

6. Rygning

Rygning eller endda at være omkring en person, der er at ryge, vil det helt nedsætte fertiliteten. Hvis du ryger, holde op, før du begynder at forsøge at blive gravide og forsøge at undgå at indånde passiv rygning.Efterlad en kommentar