Graviditet cravings


Graviditet cravings fælles, og hvad de betyder

IsIce er en af ​​de mest almindelige ønske om graviditet. Det kan synes mærkeligt, men nogle grunde, drægtige hunner ofte tygge is. Og 'ganske almindelig hos kvinder, der lider af anæmi, såsom at tygge is kan lindre betændelse i munden og tungen ofte forbundet med anæmi.

Chokolade

Chokolade og andre søde sager er også meget almindeligt ønsket af gravide kvinder. Årsagen til dette kan være, at chokolade er forbundet med lykke. Eftersom alkohol er en bandlyst for drægtige hunner, vælge det næstbedste.

Spicy fødevarer

En ting, som mange af de drægtige hunner almindeligvis tørster omfatter ting som krydret chili og karry. Dette sker, fordi sveden forøges at spise varm mad, som igen afkøle kroppen. Derefter tilføje nogle krydderi til din næste måltid for at se for dig selv, hvis det hjælper med at holde dig kølig.

Pickles

Pickles kan ønsket af gravide kvinder, der har lav natrium; Imidlertid er ikke bevist dette faktum. Pickles er varme favoritter af gravide kvinder, fordi de er sprøde og har eddike og en forfriskende smag. Det bør ikke være alt for bekymret, hvis du ønsker at saltlage, fordi de er let tilgængelige, det er dyrt og lav i kalorier.

Chips

Gravide kvinder, der tørster chips kan have lave niveauer af natrium; Men oftere kan du blive kræver noget salt og sprødt. Du bør forsøge at erstatte pommes frites med nogle lavt kalorieindhold snacks som popcorn, chips, fordi de er højt indhold af fedt og kalorier.

Nogle frugter

Graviditet cravings er ikke kun for junkfood, kan der være et ønske om at frugt også. Under graviditet, din krop har brug for flere næringsstoffer for dig og din baby. Frugterne kan være både nærende og forfriskende. Frugter som druer og vandmelon er fyldt med C-vitamin og antioxidanter, og har en masse fiber.

Citron

Under graviditet, kvinder ofte tørster for sure fødevarer og tørstig citron er meget almindeligt. Årsagen til dette ønske er, at dine smagsløg ændres under graviditeten og du kan lide krydret mad eller super-super syre og give dine smagsløg et chok.

Is

Der er stort udvalg af is til rådighed til at vælge fra. Det er en cool, søde behandle, der er rig og cremet også. Da en normal is er rig på kalorier, vælger en fedtfattig sorter. Du kan også prøve fedtfattig vanille frosset yoghurt og tilsæt frisk frugt til det. På denne måde kan tilfredsstille din trang to i ét slag.Efterlad en kommentar