Præterm fødsel


Hvad hvis jeg begynder at have tidlig fødsel?

Hvis du begynder at opleve tegn på tidlig fødsel eller du taber fostervand du har brug for straks at ringe til din læge. du vil sandsynligvis gå til hospitalet, så kan undersøges hans tilstand. Dine sammentrækninger og barnets puls vil blive overvåget og lægen vil kontrollere, om membranerne har bristede. Det kan også kontrolleres for tegn på infektion.

Hvis vandet ikke er brudt lægen kan udføre en undersøgelse for at fastslå tilstanden af ​​livmoderhalsen eller unormal ultralyd til at kontrollere mængden af ​​fostervand og gestationsalder, placering og vækst af din baby. Hvis disse tests kommer tilbage negativ, er livmoderhalsen ikke spile og sammentrækninger stilne du vil blive sendt hjem, hvis du og dit barn ser ud til at være ved godt helbred. Hver praktiserende håndtere denne situation forskelligt. 


Hvis du er mindre end 34 uger lang, viser ingen tegn på infektion, membranerne er intakte, og babyens puls er konstant lægen vil sandsynligvis forsøge at forsinke leveringen . Denne proces vil begynde med et drop af antibiotika til dit barn, hvis du er en bærer af Gruppe B streptokokker. Det kan også gives medicin for at stoppe veerne og kortikosteroider til at fremskynde udviklingen af ​​dit barns lunger.

I tilfælde af brud på vand før 37 uger af graviditeten, men du behøver ikke sammentrækninger Din læge vil afgøre, om du har brug for at vente, indtil barnet modnes yderligere, eller hvis arbejdet er at blive induceret. Dette vil variere baseret på tegn på infektion og niveauet for udvikling af barnet. Hvis du er 34 uger eller mere væk i din graviditet kan lægen tage en kejsersnit.

Hvis du er 32-34 uger henne og dit barns lunger er ikke modne, du måske nødt til at vente med at levere, medmindre der er en tvingende grund til at fortsætte. Dette vil give barnet mere tid til at udvikle sig, men det kan øge barns risiko for infektion. Du kan gives lægemidlet, med henblik på at fremskynde udviklingen af ​​lunge og holde ud levering. Du bliver nødt til at blive fulgt nøje i denne periode for at vente til at se efter tegn på infektion. Hvis det lyder eller dit barn ikke kan trives, vil lægen sandsynligvis levere din baby ved kejsersnit. Hvis du endnu ikke er 24 uger af graviditeten, kortikosteroider eller forhindre GBS ikke anbefales. Din læge vil fortælle dig, barnets prognose og muligheder.Efterlad en kommentar