Rear Placenta


Når en kvinde er gravid, et organ kaldet placenta bærer næringsstoffer og ilt fra moderens blodbanen til barnets blod. Placenta dækker et stort område og er forbundet til livmoderen. Navlestrengen forbinder moderkagen til barnet.

Den forreste del af livmoderen betragtes som den forreste; bagsiden er den bageste; Den Fundal er topvæggen; og siderne af livmoderen er højre og venstre side. Uanset hvad område af livmoderen moderkagen ligger, men hvis bunden er for lav, kan gøre det vanskeligt for barnets hoved ned, når det er tid til fødslen. At have en moderkage tilbage betyder det kan medføre, at moderen til at opleve voldsom blødning under graviditeten, såvel som under fødslen.

Hvad er tilbage Placenta?Når moderkagen af ​​en mor klamrer sig til hendes livmoder på bagvæggen, anses det for en posterior placenta. Dette område af livmoderen er lige ved siden af ​​ryggen af ​​moderen. Når ægget er befrugtet, er det stadig tæt på det område af livmoderen og vokser derfra. "Tilbage" er tilbage og "front" henviser til fronten.

Hvad placenta tilbage, betyder livmoderen er placeret mellem Bækkenknogler fra moderen. Når barnet begynder at vokse, så gør livmoderen. Moderkagen tillægger livmodervæggen. Når angriber bag, anses det for en posterior placenta.

Placenta er tilbage normalt?

Både en forreste og en bageste moderkagen er normale for både barnet og moderen. Når livmoderen er oprejst, det gør det bageste placenta. Når moderkagen er på bagvæggen mod den øvre del af livmoderen, anses det bageste fundal placenta. Dette betragtes som den bedste placering for barnet er, at den tillader barnet at bevæge sig i den forreste lige før fødslen. Mens vender bagsiden af ​​sin mor, kronen af ​​hovedet af barnet er i stand til at gøre sin vej til fødselskanalen.

Hvordan fungerer moderkagen Skift placering?

Når en kvinde er gravid, er ultralyd udføres for at finde ud af præcis, hvor moderkagen er, og hvad dens holdning er på livmoderhalsen. Det er normalt, moderkagen til at ændre hele graviditeten. I midten af ​​graviditeten, placenta optager 50% af pladsen på overfladen af ​​livmoderen. Bøjen 40 uger, placenta fylder kun 17-25% af overfladen af ​​livmoderen. Det er ikke, at moderkagen skrumper, er; Den vokser mere på forskellige tidspunkter af graviditeten.

I den tredje del af graviditeten, barnets hoved begynder at forberede arbejdet ned til bækken området. Den nederste del af livmoderen begynder at tynde som det tryk, som barnets hoved lægger på den. Dette er, når placental synes, der begynder at stige.

Når bekymre sig om placenta position

Når moderkagen vokser i retning af livmoderhalsen, kaldes det placenta previa og kunne være en anledning til bekymring. Placenta har en chance for at løsrive sig fra den ustabile del af livmoderhalsen mod den nedre del af livmoderen. Dette kan forårsage for tidlig fødsel og komplikationer som følge af kraftig blødning.

Normalt er der intet at bekymre sig om, hvis en scanning er taget i begyndelsen af ​​graviditeten fastslår, at din moderkage er placeret i den nederste del af din livmoder. Moderkagen vil bevæge sig op med din graviditet skrider frem.

Senere på placeringen af ​​moderkagen under graviditeten kan give problemer. Placenta previa betyder, at livmoderhalsen er blevet blokeret og barnet kan ikke være i stand til at blive født vaginalt. Placenta abruption opstår, når livmodervæggen strækkes til anden halvdel af graviditeten resulterer i voldsom blødning. Det er vigtigt at holde øje med placeringen af ​​moderkagen under graviditeten for at afgøre, om moderen vil være i stand til at levere din baby vaginalt eller hvis du får brug for en kejsersnit.Efterlad en kommentar