Vand pause


Når du er gravid, dit vand bryde er et af de øjeblikke, du kunne forudse det med spænding og terror. Vand pause betyder, at dit barn vil blive født snart. Men det bringer også en vis usikkerhed. Hvad hvis dit vand pauser, når du er i det offentlige? Og hvis du tror dit vand er brudt, men det er virkelig kun urinen? Hvad hvis vandet ikke bryder og du går ind arbejdskraft alligevel? Disse er nogle af de største bekymringer for gravide kvinder.

I de fleste tilfælde, vil vandet ikke bryde, indtil de er godt ind arbejdskraft. Faktisk kun omkring 13 procent af kvinderne har at gøre med scenarier, der kunne bryde vand terror. Her er flere oplysninger om, hvad du kan forvente, når din vand pauser.

Hvad betyder vand Break Feel Like?

Hvad?Under graviditet, baby flyder i fosterhinden inde i dig. Posen er fyldt med væske. Når din vand pauser, hvilket betyder det, at fosterhinden er brudt. Dette er normalt et tegn på at du er i problemer eller ved at gå ind i arbejdsstyrken. I tilfælde af brud på vand i alle de dage af din forfaldsdato, men arbejdet starter ikke umiddelbart efter, at kaldes ofte "PROM" eller for tidlig sprængning af membraner.

Hvad føler du?

Dette er forskelligt for hver kvinde. For mange kvinder, bryde vandene er bare en smule "af fugt mellem benene, som kunne gøre deres undertøj våd. Det kunne være en lille kaskade eller et kontinuerligt gevind. For nogle kvinder, er der vælde indlysende, at du kan se i film. Men husk, det er ret sjældne. Her er nogle af de forskellige følelser, der kan opstå, når vand pauser.

Flere typer af vand Break, og hvordan de føler

Type

Hvad tror du

Gush og Splash

Dette kan føles som en strøm af vand, et vandrør mellem hans lår, en vandstråle, der ikke stopper, eller en spand vand dumpet fra inde i dig.

Pop

Nogle kvinder kan opleve en "pop" lyd, når deres vand pauser. Derefter kommer vandet, som kunne være en umiddelbar stigning i vand efterfulgt af et drop Flow. Det er blevet beskrevet som en kno revner, popping en vand ballon mellem benene eller et tab, der bliver værre hver gang du bevæger dig.

Den Trickle

For mange kvinder, det føles som om du tisser. Det kunne være meget langsom, sved eller udsugning normal. Du kan være bekymret for, at du har at gøre med urin, eller graviditet inkontinens. I de fleste tilfælde vinder den langsomme lækage bliver længere, indtil det er sikkert, at det er mere end en simpel urin.

The Middle Ground

Dette er ikke en strøm, er heller ikke en wire, men noget derimellem. Mange kvinder siger, at det føles som om du startede din menstruation, eller at det føles som en normal download, bare en lille 'tungere end normalt.

Den Break Away

Denne afbrydelse af vand føles ingenting. I mange tilfælde vil arbejdet begynde at gøre ondt mere, eller du måske ikke mærke til, at vandet brød, indtil du sidder ned og dit tøj er våde. Du kan ikke engang føler noget, men kunne se ned og se, at du er pludselig alle våd.

Den Break Surprise

Det er den form for brud, der kommer ud af ingenting. Du kunne vågne op midt om natten og indse du ligger i en pulje af vand, eller du kan sidde på sengen og pludselig vandet strømmer til dig.

Relief

Undertiden bruddet på vandet føles godt, reducerer trykket i maven, eller du føler dig klar til at skubbe, især hvis du har været til hårdt arbejde for et stykke tid «. Mange kvinder rapporterer, at det føles meget godt, tjener som en pause fra den smerte og måske endda gøre dig grine højt på ren og skær lettelse af det.

Den Gusher

Nogle gange bryde vandene kan føle ude af kontrol, med vand strømmer ud af dig på en måde, der synes at aldrig stoppe. Nogle kvinder sammenligne dette med en meget tung, en konstant vandladning, og noget så ukontrollabel er svært at komme op fra toilettet til rent faktisk at gå til hospitalet for at få barnet.

Hvad ser den ud og lugter?

Fostervandet bør ikke have nogen lugt; hvis det gør, så er du måske har en infektion af en slags, og du bør tale med din læge. Det skal se ud vand. Hvis det er gul eller grøn, eller har en anden farve til det, hvilket kan betyde, at dit barn er i fare. Igen, det er noget du skal lade din læge vide det samme.

Hvornår Vand Break?

For de fleste kvinder, bryder af vandet sker i slutningen af ​​den første fase af arbejdet. Dette er, når veerne får sværere og du bliver mere dilateret. For de fleste kvinder, arbejde er allerede begyndt eller begynder straks, når din vand pauser. For nogle vandet nedbrydes meget før arbejdet, og er kendt som tidlig sprængning af membraner. For kvinder, hvis vand pauser for tidligt, før 37 uger eller deromkring, kaldes det for tidlig pre-arbejdskraft brud af membraner.

Hvad skal du gøre efter vand pause?

Det mest vigtige ting at gøre, er at ophold rolig! Hvis du allerede er på hospitalet, bare lad en sygeplejerske eller læge kender. Hvis du er hjemme eller et andet sted, er det tid til at gøre din vej til hospitalet. Du kan bruge en hygiejnebind til at indsamle væske, eller vælge et tykt håndklæde til at beskytte sædet af bilen på vejen. Prøv at lave et hvidt håndklæde, som enhver misfarvning af væsken vil blive vist, og kan advare din læge for eventuelle problemer.

Hvad hvis dit vand pauser for tidligt?

Hvis dit vand pauser før 37 uger, komme til lægen så hurtigt som muligt. Han eller hun bliver nødt til at evaluere dit barn og sørge for at alt er på plads. Da et barn ikke kan forblive i kroppen i lang tid uden tilstrækkelig fostervand, vil du sandsynligvis få lov til at gå ind arbejdskraft. I de fleste tilfælde, kvinder, hvis farvande bryde tidligt overgivelse inden for en uge af membranen brud.Efterlad en kommentar