Klaver rocksange


Mange rocksange blev skrevet og spillet på radiostationer til glæde for alle. Nogle er karakteristisk for deres tekster, mens andre er kendetegnet ved nogle brugte værktøjer, der kan ikke være forbundet med rockmusik. Her har vi samlet 10 store sange klaver rock. De har en unik lyd, men er sædvanlige favoritter af de fleste af de mennesker, der elsker rockmusik.

Top 10 rocksange Klaver

1

Great Balls of Fire, Jerry Lee Lewis

Skrevet af Otis Blackwell og Jack Hammer, blev sangen indspillet af Jerry Lee Lewis i 1957 for den berømte Sun Records, som var hjemsted for Elvis Presley og filmen Jamboree. En af de mest populære rocksange nogensinde indspillet klaver, har en brændende og dunkende klaver af Lewis selv spillede.

2

Hele vejen fra Memphis, Mott the HoopleUdføres af bandet Mott the Hoople, blev sangen udgivet i 1972 på albummet af samme navn. Han fortæller historien om en musiker, der mistede sin guitar, men han kommer tilbage, kun for at blive irettesat af en person for ikke at tage ordentlig pleje af sit instrument. Den har en smuk arrangement af klaver og afspejler træthed af livsstil rock and roll band medlemmer føler.

3

Benny den Bouncer, Emerson, Lake og Palmer

Sangen dukkede op på 1973 albummet Brain Salad Surgery Emerson, Lake og Palmer. Skrevet af Greg Lake og Pete Sinfield hyppige samarbejdspartner, den sang har fantastiske klaver med det progressive rockband er berømt, fusing rock og klassisk musik.

4

Gået, Lynyrd Skynyrd tirsdag

Sunget af den legendariske sydlige rockband Lynard Skynard, sangen optrådt på bandets debut i 1973. Det er en langsom og fredelig sang med klaver og rytme guitarer og afspejler realiseringen af ​​sangeren, at hans gamle liv er forbi, fordi populariteten af ​​bandet. Sangen er blevet dækket af mange bands og er stadig en favorit blandt fans af Lynard Skynard.

5

Thunder Road, Bruce Springsteen

Skrevet og udført af Bruce Springsteen, sangen optrådte på hans gennembrud album Born to Run i 1975 og betragtes som en af ​​de mest berømte sange af Springsteen. Sangen begynder med et klaver og harmonika tavs og dyster og hurtigt bygger i tid for resten af ​​sangen. Sangen er opkaldt efter en film af Robert Mitchum.

6

Angry Young Man, Billy Joel

Skrevet og udført af den legendariske Billy Joel, sangen optrådt på 1976 album Drejekors frigivet af Columbia Records. Sangen åbner med en hurtig-brand klaver af Joel selv spillet, og derefter bringer i andre instrumenter. Disse er kampe en ung rebel, der trods gentagne fiaskoer fortsætter med at gøre tingene på sin måde.

7

New York State of Mind Billy Joel

Dette er en anden piano rock-sang skrevet og udført af Billy Joel. Sangen optrådt på 1976 album Drejekors men det blev aldrig udgivet som single. Joel skrev sangen efter vender tilbage til New York fra Los Angeles og er en kærlighedssang til sin elskede hjemby. E 'blev et tema sang, slags, for familierne til 9/11 respondenter, da han spillede koncert for New York City.

8

Old Time Rock and Roll, Bob Seger

Skrevet af singer-songwriter George Jackson og udført af rocklegende Bob Seger, sangen optrådte på albummet Stranger By i 1978. Made berømt i 1983 filmen Risky Business, er Old Time Rock and Roll fyldt med en stor klaver lyd og er blevet en de mest populære sange af hele tiden.

9

Do not Stop Believin ', Journey

En populær "Anthem" sang præsenteret i film, tv-shows og reklamer, sangen er en ballade af magt fra den syvende studiealbum af udslip af turen i 1981. Det er en af ​​de bedst sælgende digitale spor i historien, og repræsenterer en af de største keyboard riff nogensinde er registreret. Sangen er blevet en favorit blandt fans af karaoke.

10

Én vred Dwarf og 200 Højtidelige Faces, Ben Folds Five

Udføres af bandet Ben Fold Five, som er kendt for deres mange sange klaver sten, blev sangen udgivet på albummet Uanset Amen og 1997. Sangen har en stor klaver intro og er fortsat stærk i hele. Bandet har flere sange Rock klaver og dette er en af ​​de bedste.Efterlad en kommentar