Koma Retsmidler


Hvad er et koma?

Definition koma er en tilstand af bevidstløshed vedvarende skyldes en række problemer. Comas er ofte forårsaget af traumatiske hovedskader, slagtilfælde, hjernetumorer, narkotika eller alkohol forgiftning, og også underliggende sygdomme, herunder diabetes og infektioner. Under alle omstændigheder, koma er en medicinsk nødsituation, som kræver øjeblikkelig opmærksomhed for at bevare liv og hjernefunktion i det berørte individ. Selv efter en person er faldet i koma, lægerne bestille og køre flere tests ofte en CT-scanning af hjernen for at fastslå årsagen til koma og arrangere behandling.
En koma er som regel let at genkende. Almindelige symptomer omfatter koma lukkede øjne, undertrykt reflekser, eleverne ikke spile, intet svar af lemmerne, den begrænsede respons endda til smertefulde stimuli, og uregelmæssig vejrtrækning. Mens de fleste mennesker efterhånden komme fra koma, nogle personer kommer ind i en vegetativ tilstand, der ikke reagerer, og andre kan dø. Yderligere komplikationer af koma omfatter mindre eller større handicap efter forekomst, liggesår og blære infektioner.
Årsagerne til koma er vidt forskellige. Almindelige årsager omfatter traumatisk hjerneskade typisk forårsaget af en bilulykke eller en voldshandling, slagtilfælde og kræft. Sygdom koma, såsom diabetisk coma, er forårsaget af den primære sygdom. Yderligere årsager er mangel på ilt, infektion, kramper, toksiner, og narkotika- og alkoholmisbrug.

Naturmedicin Coma

Fastslå årsagen til koma er ofte det første skridt mod behandling; Men generelt enhver form for koma kan behandles med naturlige midler. Naturlige muligheder omfatter kokosolie, gingko biloba, peracitam og Hydergine indtages oralt hjælpe med at opretholde sundheden for den pågældende person og også udløse en tilbagevenden til bevidsthed. Andre valgmuligheder omfatter kinesisk kalot, DMSO, CoQ-10 og B-vitaminer og C. Derudover dem, der besøger kære og forsøger at kommunikere med den enkelte hjælper også fremskynde helingsprocessen.Efterlad en kommentar