MCAT scoringer


For at få adgang i en medicinsk skole, bør du slette MCAT eller Medical College Admission Test. MCAT scoringer er meget vigtige. MCAT er en test meget frygtet og har en masse ændringer fra 2015, med en større ændring i sundhedsvæsenet. En masse roller skal betragtes som læger med patienter, stationær og ambulant behandling, forsikring kompensation, forebyggende pleje og sundhed vedligeholdelse. MCAT skal tilpasse til uddannelse af disse læger, der er fremtiden for sundhedssystemet.

Ændringer MCAT 2015

1

ForskelleMCAT før (2013-2015)

MCAT 2015

Total tid

4 timer og 5 minutter

6 timer og 15 minutter

Antal ansøgninger

144

230

Sektioner

3

4

Indhold undersøgelse

Fysik ??

?? Biologisk Institut

Verbal ræsonnement ??

?? Biologiske & Biokemiske Foundations of Living Systems

?? Kemiske og fysiske grundlæggende elementer i biologiske systemer

?? Psykologiske, sociale og biologiske fundament Behavior

?? Analyse og kritiske ræsonnement

Analyse af ændringer i MCAT 2015

1

MCAT 2015 vil have flere testede fag. Det nye materiale skal bruge tre semestre værd af universitetsuddannelse i biokemi, psykologi og sociologi indledende indledende. Det betyder, at forudsætningen klasser vil stige fra 8 til 11. trin i testen vil fokusere på integrationsspørgsmål som almen kemi, fysik og biokemi.

2

Den nye MCAT er dobbelt i længden , med en varighed på 6 timer og 15 minutter for 230 spørgsmål, i forhold til 4 timer 5 minutter til 144 spørgsmål. Den nye test kræver en masse koncentration og udholdenhed.

3

Jo før MCAT fokus på indhold viden og kritisk tænkning, mens 2015 test af dygtighed ekstra MCAT . Der vil være nye typer af spørgsmål og færdigheder. Designforskning fokuserer på de grundlæggende elementer i at skabe fordomme, forskningsprojekter, dårlige resultater og variabler relations. Del grafisk analyse og data fortolkning fokuserer på Derive konklusioner fra data, der omfatter visuelle billeder, grafik og datatabeller.

4

Metoden til MCAT scoringer vil ændre sig selv i 2015 . Hver sektion er scoret 118-132, hvilket betyder en samlet score på 528. Den gennemsnitlige score for hver sektion er 125, hvilket betyder en mulig samlet score på 500. Det var tidligere § 1-15 og 1-45 i alt . Den første indgivelse af den nye MCAT vil være i april 2015.

5

Da det vil omfatte andre emner, MCAT 2015 være vanskeligere og mere komplet . Kriterierne dækker alle fag og vil sikre, at studerende, der er i medicin har en god base af videnskabelige data, relevante formler og mental adræthed til at se videnskaben grundigt. Eleverne skal være i stand til at gøre alt dette og til at blive kritisk at analysere de videnskabelige data med dybde perception.

Forberedelse MCAT 2015

1

Få en snak med din rådgiver af præ-med

Tag den første tilgængelige udnævnelse. Denne person vil hjælpe i udarbejdelsen af ​​alle dele af ansøgningen om den medicinske skole og gør afgørelsen om, hvilke test til at tage. Det anbefales ikke at forsinke udnævnelsen, som konsulent har normalt en masse værdifuld information, der vil hjælpe.

2

Planlæg din akademiske program

En masse justering vil være behov for at håndtere den ekstra forudsætninger og den tunge last. Mere viden er nødvendig om biokemi, sociologi og psykologi indledende. Reorganisere de, der er nødvendige kurser og klasser.

3

Administrer din tid med rimelighed

Det ser ud til, at de studerende bruger mere tid på revision og meget lidt praksis tid. Tidsstyring ville være ideelt, når 1/3 af tiden er brugt på gennemgang, 1,3 ° på at færdiggøre praktiske spørgsmål for at bekræfte din forståelse og sidste 1 / 3rd gennemførte praksis tests fuld længde MCAT, som vil hjælpe integrere og anvende læring i form af tid brugt. Du bør tage korte noter af hvert trin og se dem flere gange om ugen.

4

Konsolidere din viden

Du skal sørge for du har en solid forståelse af definitioner af begreber. Du bør være i stand til at have en viden om, hvordan begreberne flette ind levende organismer. Du bør også være i stand til at integrere al denne viden og bruge dem på en fleksibel måde. Konsolidere din viden er afgørende for at opnå en høj score MCAT.Efterlad en kommentar