Midler, lyskebrok


Hvad er en lyskebrok?

En lyske defineres som projektionen af ​​blødt væv gennem et svagt punkt i mavemusklerne. Det bløde væv, der skubber gennem musklerne består typisk af membranen foring bughulen eller en lille del af tarmen. Resultatet af fremspringet er en lille bule i de mest alvorlige, som kan være smertefuld, typisk når de berørte individuelle hoste, bøjer eller løfter en tung genstand.
Nogle lyskebrok forårsager ingen symptomer og kan kun opdages ved en rutinemæssig lægeundersøgelse. Men lyskebrok er ofte genkendes som denne bule i maven, som kan ses og høres. Typisk hævelsen er mere fremtrædende, når individet er oprejst, hoste eller stammer. Derudover er de mest almindelige symptomer på en lyskebrok, har en bule i området på begge sider af skambenet, en brændende fornemmelse eller smerte hævelse, smerte eller ubehag i lysken, en tung eller trække følelse i lysken , svaghed eller tryk i lysken og lejlighedsvis smerte eller hævelse omkring testiklerne.


Mens nogle lyskebrok har nogen åbenbar årsag, andre forekomme på grund af flere faktorer. Øget tryk i maven, et svagt punkt findes i bugvæggen, en kombination af tryk og et svagt punkt, dræning under afføring eller vandladning, tunge løft, væske i maven, graviditet, overvægt og kronisk hoste eller nysen kan forårsage eller bidrage til en brok.

Midler, lyskebrokKirurgi, der indebærer anvendelse af nettet brok er ofte det første medicinske middel tilbydes personer med en lyskebrok; Dog kan mesh brok medføre komplikationer senere og bør ikke være den eneste mulighed. Naturmedicin tilbyde lindring og behandling og er mindre invasiv. En komprimere naturlige konsoliderer kan helbrede en lyskebrok uden kirurgi. Yderligere muligheder omfatter lakrids, ingefær, kamille, skumfidus rod, hawthornia og hyrder pung. Desuden kan en styrkelse af kernen gennem motion og fjernelse af overskydende vægt også hjælpe med at helbrede en lyskebrok.

Du har en naturlig kur mod en lyskebrok? Venligst overveje at dele det med vores læsere!Efterlad en kommentar