Migræne Cocktail


En af de mest almindelige typer af hovedpine diagnosticeret i amerikanske kvinder er migræne. Selv om det primært rammer kvinder, kan mænd blive påvirket så godt. Der er mere end 28 millioner amerikanere, der har været registreret som havende denne type af vaskulær hovedpine. Den gode nyhed er, at der er en cocktail af migræne, som kan bidrage til at mindske smerter og migræne symptomer.

Når man oplever en migræne, hvad der sker, er den tidsmæssige arterie (placeret under huden af ​​templerne) ekspanderer forårsager nerverne til at strække omkring arterien. Det er spændingen på nerven, der får dem til at frigive kemikalier, der skaber smerte, inflammation og mere udvidelse af arterien.

Hvad er migræne cocktail?En cocktail hovedpine består af tre lægemidler, derfor hvorfor det kaldes en cocktail.

Cocktail består af:

  • Prochlorperazine 10mg

  • 25mg indomethacin

  • 50mg koffein

De første to lægemidler indgår i migræne cocktail slagtilfælde er receptpligtig medicin, og koffein er en over-the-counter, såsom No-Doz. Du bliver nødt til at konsultere din praktiserende læge eller en specialist hovedpine til at modtage de to receptpligtig medicin.

Når du har alle tre lægemidler, vejledningen er som følger:

  • Hvornår hovedpine tage en af ​​hvert lægemiddel sammen.

  • Tag cocktail migræne hver ottende time, op til tre gange om dagen.

  • Tag cocktail hovedpine med mad, hvis det forstyrrer din mave.

Hvis du er bekymret over den pris, disse tre stoffer er faktisk ret billigt. Selvom recepten Imitrex (anvendes også til hovedpine) koster $ 20 per tablet, kan du købe alle tredive doser tre lægemidler til omkring $ 30.

Home Retsmidler for Migræne

Tage narkotika er ikke den eneste mulighed for behandling af migræne. Der er mange alternative retsmidler, som du kan bruge. 1

Isposer

Ved hjælp af en pakke ispose vil hjælpe dine blodkar vende tilbage til normal størrelse. Når tilbage til normal størrelse din hovedpine gå væk. Den bedste måde at bruge en ispose er at pakke en blød pakke i et håndklæde og komprimere dine templer, skiftende sider hver få sekunder til maksimalt tre minutter (eller find en ispose, der passer til hele vejen rundt foran ).

2

Henna

Henna blomster var effektiv til at kurere hovedpine i årevis. Bare dyppe blomsterne i eddike og gnide mod din pande for nødhjælp.

3

Kamille Te

Drik en kop kamillete, når du begynder at føle udbrud af migræne hjælpe slappe nerverne, reducere smerter.

4

Fødevarer rige på niacin

Niacin er fundet i gær, hel hvede, grønne bladgrøntsager, tomater, nødder, frø, lever og fisk. Når kroppen er mangelfuld i niacin, er det mere sandsynligt at skabe en migræne; Faktisk til integration med 100 mg per dag af niacin har været kendt til at reducere smerten ved migræne.

5

Ginkgo biloba

Tage 120 mg af Ginkgo biloba-ekstrakt før måltider har vist sig at reducere symptomerne på migræne. Det gør den ved at øge blodcirkulationen i hele kroppen.

6

Grøntsagssaft

Nogle undersøgelser har vist, at migræne er delvis skyldes utilstrækkelig mængde magnesium i kroppen. En måde at reducere migræne er at øge mængden af ​​magnesium, som du indtager. Dette kan gøres ved at tilføje flere frugter, nødder og mørk grøn, bladgrøntsager til din kost eller tage tilskud af magnesium.

Forhindre yderligere problemer

Når du slippe af med den hovedpine, er der nogle ting, du kan gøre for at undgå yderligere problemer, så du ikke behøver at stole på en cocktail af migræne. 1

Sove mere

Det lyder måske enkelt, hovedsagelig fordi det er. Når du er træt og slidt ud, kroppen ikke er i stand til at fungere på sit bedste. Det betyder, at når du ikke får 7-9 timers søvn hver nat, du er mere tilbøjelige til at få en hovedpine.

Hvis du finder dig selv at have en hård tid at falde i søvn, så er du nødt til at være mere aggressiv med din strategi. Prøv at slukke alle elektronik, dæmpning lys, og slappe af i stilhed i en time før sengetid.

2

Motion regelmæssigt

Hvem han forsøger at leve et sundere liv skal være sikre på, at de indeholder en øvelse daglig vane. Motion reducerer stress, lindrer symptomerne på migræne, og endog forhindre dem i at opstå. Desuden vil få regelmæssig motion hjælpe dig sove bedre.

Det er bedst at starte med en øvelse rutine så let som en 30 minutters gåtur en gang om dagen. Så, som vi opbygge momentum og udholdenhed kan du tilføje i motion teknikker mere på forhånd.

3

Undgå koffein

Selv koffein er inkluderet i migræne tæt cocktail, drikke koffeinholdige drikkevarer regelmæssigt kan forårsage migræne mere udbredt. Dette skyldes koffein bevirker en tilpasning nervøse inde i kroppen. Når koffein er fjernet fra den daglige vane kan du gå på tilbagetog, der vil også øge chancerne for at udvikle en migræne.

Under koffein i cocktail er at hjælpe støtte under enhver tilbagetrækning koffein. En af de bedste måder at forebygge migræne er at langsomt vænne dig ud koffein.

4

Kig efter migræne inducere Foods

Når du har et migræneanfald, så tænk på, hvilke fødevarer du spiser. Du kan også ønsker at holde en dagbog af migræne til at registrere scenariet af fødevarer, lys, aktiviteter, drikkevarer, som du deltog lige før migræne. Efter optagelse de fødevarer, du har spist lige før din hovedpine strejke i flere forekomster, vil du have en god idé om, hvilke fødevarer, hvis nogen, forårsage migræne.

De mest almindelige udløse fødevarer er chokolade, ost, alkohol og citrus. Når du har bestemt dine udløse fødevarer, så prøv at undgå dem.

5

Lær din lysfølsomhed

Nogle mennesker har migræne udløst af lysfølsomhed. Hvis du er i et miljø, oplyst af fluorescerende lys, kan dette være den udløsende faktor så godt. Tag et par dage til at forhindre de fluorescerende lys for et par dage efter din migræne opstår, så besøg området for at teste denne teori. Hvis du har et migræneanfald efter at have tilbragt en kort tid igen i fluorescerende lys, så lyset er din mest sandsynlige årsag.Efterlad en kommentar