Muskelkramper retsmidler


Treat muskel kramper det kræver en lagdelt tilgang, der omfatter ændringer i livsstil, kostændringer og kosttilskud. Justering af aktivitetsniveauet og en afbalanceret kost med masser af vand understøtter effektiv drift og eliminerer mange symptomer på muskelkramper. Endvidere specifikke supplementer give vigtige næringsstoffer til kroppen og forhindre kramper.

Hvad er en muskel krampe?

En muskelkramper defineres som den pludselige, ufrivillige sammentrækning af en eller flere af musklerne. Dette generelt gør muskelsammentrækning unødvendig og kan være meget smertefuldt. En hård klump af muskelvæv kan også udvikle under huden efter en muskel krampe.Flere faktorer bidrager til muskelkramper. Misbruget, dehydrering, muskel træthed og inaktivitet er blandt de væsentligste årsager til kramper. Utilstrækkelig blodtilførsel, kan udtømningen af ​​mineraler og nerve kompression også bidrage til tilstanden.

Naturlige retsmidler mod muskelkramper og kramper

Med en række forskellige årsager, muskelkramper har også en række af behandlinger. Effektive behandlingsregimer ofte indarbejde stigende eller måske endda faldende motion, øge dit indtag af vand om dagen og at skabe balance i kosten. Hertil kommer, kosttilskud, herunder kalium, magnesium og natrium er vigtige for reguleringen kramper.

Kalium

Kalium er en vigtig faktor i funktionen af ​​muskler og nerver. Kalium er en elektrolyt, der letter udvekslingen af ​​elektricitet i kroppen. Tilsætning af kalium, foruden kosten reducerer risikoen for kramper, lette den effektive funktion af musklerne.

Magnesium

Funktioner af magnesium i meget lignende måde som kalium. Magnesium er en vigtig elektrolyt, der hjælper med at regulere nervesignaler i kroppen. Når det tages i korrekt forhold, magnesium hjælper med at forhindre og endog reducere risikoen for kramper.

Natrium

Natrium er faktisk elektrolytten det mere bekymrende, når det kommer til muskelkramper. Natrium er med til at regulere og fremme balancen i kroppens naturlige væskestande. Tager natrium eller natrium tilsættes kosten bidrager til at opretholde et passende niveau af væske i kroppen og til gengæld forhindrer kramper.

Muskelkramper varierer i intensitet og kan ophøje til en medicinsk nødsituation hurtigt nok. Som sådan er det vigtigt at opretholde en effektiv balance som forhindrer kramper. Naturlige behandlinger kan hjælpe med at etablere og opretholde denne balance.Efterlad en kommentar