Naturlige præventionsmetoder


Graviditet er en smuk ting, men det kan være en smule "et problem, hvis du er uforberedt til at bringe et nyt liv til verden. Prævention er en effektiv måde at forhindre en uønsket graviditet, men nogle former for prævention er bedre end andre. Mens de traditionelle metoder til prævention har den højeste succesrate, kan de også have negative virkninger. Nogle mennesker forsøger naturlige muligheder for prævention uden bivirkninger, såsom frugtbarhed overvågning, urter, og tilbagetrækning.

Hvilke typer af prævention til rådighed?

Der er en række forskellige typer af prævention til rådighed. Nogle af de mest almindelige er svangerskabsforebyggende lægemiddel, et spiral eller en vaginalring. Disse muligheder kan imidlertid have bivirkninger, såsom nedsat libido, vægtøgning, og andre. Du bør konsultere din læge til at hjælpe dig med at vælge en passende form for prævention for dig.

Hvilke typer af naturlige prævention kan du bruge?Ud over de traditionelle præventionsmetoder, er der også en række muligheder for naturlig prævention. Disse metoder omfatter sporing din fertilitet, tager urter eller tilbagetrækning praksis. Nogle mennesker har også haft succes med et æble cider eddike brusebad efter samleje.

1. Overvågning Fertilitet

Generelt er en kvinde er frugtbar kun tre dage ud af måneden, så overvågning frugtbare dage og afholde sig fra sex i disse dage er en form for naturlig prævention. Der er flere forskellige overvågningssystemer herunder temperatur eller ved at detektere, når temperaturen af ​​den kvindelige vagina er høj efter ægløsning, hvilken fremgangsmåde slim, der forårsager ændringer i mængden og konsistensen af ​​udflåd, og kalenderen metode, som er anvendes til at overvåge den kvindelige cyklus stramt af kalenderen. For de fleste af parrene, disse overvågningssystemer er mere effektive, når de kombineres.

2. Urter

Ligesom urter kan bruges til at øge fertiliteten, kan disse midler også anvendes til at forhindre graviditet. Nogle af de mest almindelige urter, der anvendes til at dæmpe fertiliteten omfatter stoneseed rod, slået rod på prædikestolen og tidsler. Disse muligheder er generelt nedsænket i te og drukket og kan forhindre fertiliteten i højst en uge.

3. Tilbagetrækning

Tilbagetrækningen er en anden metode til naturlig fødsel kontrol, der involverer den mandlige trække sin penis fra kvindens vagina før ejakulation. Men denne formular ikke altid arbejde, fordi sæd ofte frigives i små mængder, selv før ejakulation.
Fortsæt med at læse nedenfor for flere forslag fra vores læsere, og lad os vide, hvis du har et forslag!Efterlad en kommentar