Nordkorea gjorde


Nordkorea altid griber overskrifter i alle former for nyheder i dag. Trussel om atomangreb på sine naboer til ændringerne af magt i regeringen, har Nordkorea fastholdt en af ​​verdens førende inden alarmberedskab i de seneste år. Imidlertid har det daglige liv for befolkningen i Nordkorea altid været en hemmelighed for verden. Følgende er nogle fakta nordkoreanere interessante og mindst kendte, at du måske ikke har hørt.

10 Nordkorea Fakta Du kan ikke vide

1

Army

State Department i USA siger, at der er omkring 1,2 millioner af de nordkoreanske militære personel i aktiv militærtjeneste sammenlignet med 680.000 i de sydkoreanske hær personale. Hver hver femte i alderen 17-54 er mænd i de regulære væbnede styrker.

2

Juche politikFørste præsident Kim Il Sung, der var grundlæggeren af ​​Nordkorea har skabt tillid til sig selv eller politisk Juche, hvilket var hovedårsagen til, at Nordkorea var diplomatisk og økonomisk isoleret fra de øvrige lande.

3

Krigsfangelejre

Ifølge Human Rights Watch og regeringen i Sydkorea, en anslået 150.000 til 200.000 nordkoreanske folk bor i lejre, der er elektrificeret hegn omkring dem. Folk, der begår forbrydelser er holdt i de værste politiske områder, og også deres familier fængsles med dem. De fleste af fangerne i lejren er ikke godt fodres og dør af underernæring under slid for optagelsen, minedrift og landbruget i ekstremt vanskelige forhold, med kun grundlæggende værktøjer.

4

Klipning

En af de mærkelige fakta Nordkorea er, at befolkningen i Nordkorea har måske kun en af ​​kun 28 stykker, der er godkendt. Mens gifte kvinder er tilladt flere muligheder, når det kommer til frisører, kan ugifte kvinder kun har kort hår. En taiwansk websted WantChinaTimes rapporterer, at unge mennesker i Nordkorea kun kan have mindre end 2 inches lang hår, mens ældre mænd kan have 2 3/4 tommer lange hår.

5

Telekommunikation og kommunikation med omverdenen

Kun statskontrollerede programmering er tilgængelig på TV med loven i hele landet. Et nationalt netværk er lukket, den eneste Internet i Nordkorea, mens 3G mobil er kun tilgængelig for udlændinge. Red Star OS ligesom OS X er Apples egen operativsystem Nordkorea. De fleste mennesker i landet kender kun på verdens begivenheder, som blev beskrevet af regeringen i Nordkorea.

6

Fejlernæring

Ifølge World Food Programme, omkring 1/3 af alle børn i Nordkorea er kronisk underernærede og forkrøblede eller 6 millioner af de 25 millioner mennesker, der bor i landet har brug for fødevarehjælp. Nordkoreanere, der er født efter Koreakrigen er omkring 2 inches kortere i højden end de gennemsnitlige folk i Sydkorea. Et stort antal nordkoreanere overleve på kun én kendt som kimchi kål og majs.

7

Literacy Rate

En af de mindre kendte fakta Nordkorea er, at landet har en læsefærdighed på 100% med læsefærdigheder er defineret af CIA, ved såsom evnen til at læse og skrive i børn over 15 år.

8

Offentlige udgifter

Kim Jong-il, der var far til nuværende leder Kim Jong-un har en pris, der var ca. 800 gange den gennemsnitlige årlige indkomst for en nordkoreansk. Den gennemsnitlige årlige indkomst for en nordkoreansk er omkring $ 1.000 til $ 2.000. Det forlyder, at Kim Jong-il har brugt omkring 700.000 £ svarende til $ 1200000 årligt Hennessy.

9

Kærligheden til Kim Jong-il-film

Kim Jong-il kunne lide at se film, og efter sigende havde omkring 20.000 bånd i hans besiddelse, der var op til tre år og en halvdelen af ​​film. Godzilla, Rambo og fredag ​​den 13. var blandt hans yndlingsfilm.

10

Asfalterede veje

Et faktum om Nordkorea er, at det har kun omkring 2,83% asfalterede veje. Kun 724 km ud af de 25,554 kilometer veje i Nordkorea er brolagt.

Andre fakta, at Nordkorea vil blæse dit sind

1

Der er ingen tilgængelig el natten og de fleste af husene kun tiltrække et par timers elektricitet om dagen.

2

Nordkorea ikke klassificerer marihuana som et lægemiddel, og det er lovligt der.

3

Nordkorea er den eneste nation i verden hidtil har fanget et skib af den amerikanske flåde.

4

Et af de interessante fakta er, at Nordkorea ikke længere er kommunistisk, og vedtog Juche ideologi siden 2009.

5

Den største stadion i verden med en kapacitet på 150.000 mennesker i Nordkorea.

6

Ved 105 etager tom pyramide i Pyongyang forblev højeste hotel i verden for omkring 20 år.

7

Nordkorea er af fordelingen af ​​pornografi, besiddelse af bibler og se film i Sydkorea som sager kapital.

8

Pyongyang har en befolkning på 2.843.000, hvilket er mere end 2.195.000 befolkning i den amerikanske by Houston, Texas. Kun eliten mennesker, der er trofaste, sund og pålidelig får lov til at bo der.

9

Da den nordkoreanske kalender begynder fra datoen for fødslen af ​​Kim Il-sung, den 15. april 1912 er det ikke der, men år 2015 103.

10

Alle lærere er blevet beordret til at lære harmonika i 1990 og størstedelen af ​​nordkoreanere stadig ved, hvordan man spiller.

11

Der er 3 "grunde af glæde for folket" i Nordkorea. Der er tre forlystelsesparker i Pyongyang, der kørte lav kvalitet.

12

Der er kun tre tv-kanaler i Nordkorea. Den ene er luftet kun i aften, mens de to andre er kun tilgængelige i weekenden.

13

Menneskeligt affald indsamlet fra borgere bliver brugt som gødning i Nordkorea.

14

En af de fantastiske fakta Nordkorea er, at der er omkring 2.000 kvinder indskrevet i et team, der giver seksuel nydelse og underholdning for højtstående embedsmænd og deres familier og fornemme gæster.

15

En radio-kontrollerede regering er fastsat for alle de virksomheder og familier Nordkorea, som kun kan aktiveres i bunden og ikke slukket.Efterlad en kommentar