Pancreatitis retsmidler


Behandlinger pancreatitis varierer fra simple ændringer i kosten til mere specifikke ekstra tilføjelser. Under alle omstændigheder, naturlige muligheder virker til behandling af pancreatitis sikkert og effektivt. Kostændringer og kosttilskud kan anvendes til behandling af naturligt pancreatitis og dens symptomer.

Hvad er betændelse i bugspytkirtlen?

Bugspytkirtlen er en stor kirtel placeret bag maven og tæt på den første del af tyndtarmen. Funktionerne i bugspytkirtlen på to måder: udskiller fordøjelsesenzymer og frigiver hormoner er nødvendige for at behandle fødevarer. Når dette organ bliver betændt, er resultatet kaldes pancreatitis.Almindelige symptomer omfatter smerter i det øvre abdomen og ryg, oppustethed, kvalme, opkastning, feber, takykardi, diarré og fedtet afføring. En række faktorer bidrager til galdesten pancreatitis, herunder kronisk kraftig brug af alkohol, traumer, narkotika, infektioner, cancer og genetiske abnormiteter i bugspytkirtlen.

Naturlige retsmidler til sygdom i bugspytkirtlen

Er tilgængelige for ledelsen pancreatitis forskellige behandlingsmuligheder. Nogle af de mest almindelige retsmidler omfatter ændringer i kosten og kosttilskud, herunder aloe vera og papaya saft. Når kombineret med en afbalanceret kost, motion og en afbalanceret livsstil ellers disse behandlinger tilbyde effektiv helbredelse.

Kostændringer

Pancreatitis behandles ved kostændringer indebærer at identificere, hvad din krop kan og ikke kan håndtere. Ved hjælp af en fødevare dagbog og journaler fødevarer samt omsætningen af ​​kroppen er den bedste måde at identificere udløser. Fælles udløse fødevarer omfatter frugt, sukker og andre fødevarer med højt indhold af stivelse.

Aloe

Aloe er en anti-inflammatorisk forbindelse, der traditionelt anvendes til nedskæringer og sår. Men pancreatitis indebærer ofte bugspytkirtelbetændelse, aloe fungerer også som en effektiv behandling pancreatitis. Forbindelsen indeholder også en række næringsstoffer, der tilbyder healing.

Papaya Juice

Papaya juice er en anden formel, rig på næringsstoffer, som ofte anvendes til behandling af pancreatitis. Takket være dets unikke sammensætning og struktur af komplekse kulhydrater, papaya juice lindrer inflammation og giver næringsstoffer til kroppen. Parret med hør frø, saften er en behandling endnu mere kraftfuld.

Pancreatitis er ofte en smertefuld tilstand. Men når behandling begyndte på sygdommens opståen tilbyder en bred relief med minimal afvigelse fra den normale kost.Efterlad en kommentar