Peyronies sygdom


Hvad er Peyronies sygdom?

En tilstand, som kan have en række negative virkninger på den generelle sundhed i et individ, Peyronies sygdom indebærer udvikling af fibrøst arvæv inde i penis. Dette arvæv forårsager en krumning af penis, hvilket gør det vanskeligt erektioner og endda smertefuldt. Selvom det ikke er helt usædvanligt for en mand at have en erektion buet, en mand, der lider af Peyronies sygdom oplever en betydelig kurve typisk er forbundet med smerte.
Starten af ​​symptomer forbundet med Peyronies sygdom kan forekomme pludseligt eller kan udvikle sig gradvist. Under alle omstændigheder, de mest almindelige symptomer omfatter arvæv, der kan mærkes under huden som flade klumper eller bånd af hårdt væv, en betydelig bøjning til penis, erektionsproblemer, afkortning af penis, smerter under erektion, orgasme, eller enhver tid din penis er rørt. Desuden kan Peyronies sygdom forhindre en mand fra at have sex og forårsage stress og angst.


Den nøjagtige årsag til Peyronies sygdom er ikke helt forstået; dog er de blevet identificeret en række faktorer, der påvirker. Forskerne mener, Peyronies sygdom er generelt forbundet med brud i de små blodkar i penis, der almindeligvis forårsaget af køn, sport, eller en ulykke. Når kroppen heler, blod og andre celler samles på stedet og fryser, forårsager udviklingen af ​​arvæv. Nedarvede træk kan også være involveret i udviklingen af ​​Peyronies sygdom.

Naturlige retsmidler mod Peyronies sygdomPeyronies sygdom er en betingelse, bekymring, det er vigtigt at finde en effektiv løsning til udvikling og vedligeholdelse af den generelle sundhed. Mange naturlige muligheder tilbyder sikker, effektiv behandling. Ricinusolie anvendes lokalt til steder plak eller områder af arvæv opløser stoffet og giver lindring. MSM indtages oralt er også kendt for sin evne til at blødgøre arvæv. Yderligere behandlingsmuligheder omfatter acetyl-L-carnitin, vitamin E og DMSO.Efterlad en kommentar