Retsmidler blindtarmsbetændelse


Søge råd fra en professionel anbefales altid i tilfælde af alvorlige helbredsproblemer, såsom blindtarmsbetændelse, men med din læges tilsyn nogle naturlige retsmidler mod smerter og betændelse appendix kan nogle gange forhindre behovet for mere indgribende behandlingsmetoder . I nogle tilfælde er der imidlertid kirurgi er den eneste mulighed for behandling af blindtarmsbetændelse. I dette tilfælde bør følges en effektiv plan for blindtarmsbetændelse kirurgi opsving.

Lytte til kroppen, på udkig efter en læge og få tilstrækkelig hvile er vigtige faktorer i behandlingen eller nyttiggørelse fra blindtarmsbetændelse. Ligeledes, at opretholde en sund kost og opretholde en sund livsstil for at forebygge yderligere komplikationer og forbedre den generelle sundhed.

Hvad er blindtarmsbetændelse?Blindtarmsbetændelse involverer inflammation af bilag, som er det korte rør af væv, der rager frem fra tyktarmen. Den nøjagtige funktion af dette organ er faktisk ukendt; Dog kan folk nemt leve uden det. Blindtarmsbetændelse opstår som tillægget bliver blokeret af afføring, et fremmedlegeme eller cancer. Denne blokering forårsager infektion og hævelse.
Når din appendiks bliver betændt eller inficeret, vil du opleve en række symptomer. Dull smerter nær navlen, appetitløshed, kvalme, opkastning, abdominal hævelse, feber, og en manglende evne til at passere gas. Også, smertefuld vandladning, opkastning før mavesmerter, kramper, forstoppelse og diarré forekommer hos ca. 50% af tilfælde af sygdom.

Home Retsmidler for blindtarmsbetændelse

Eliminer den tilgrundliggende infektion er faktisk en af ​​de mest effektive behandling, så ved hjælp af naturlige retsmidler såsom ricinusolie, hvidløg, ingefær, eller er ofte et nyttigt første skridt.

1. Ricinusolie

Ricinusolie hjælper behandle blindtarmsbetændelse i form af at afhjælpe blokken. Ricinusolie indtages gennem munden, hjælper med at helbrede forstoppelse, som gør det muligt tarmen kan bevæge sig normalt og til gengæld letter problemerne i tillægget. Olien er også med til at reducere inflammation og behandle infektionen.

2. Hvidløg

Hvidløg er et stærkt anti-bakteriel og anti-inflammatorisk. Du kan tage en hvidløg kapsel eller blot tilføje ekstra hvidløg til din kost for at eliminere infektion i forbindelse med blindtarmsbetændelse og reducere smertefuld betændelse.

3. Ginger

Ingefær hjælper behandle symptomerne og årsagen til blindtarmsbetændelse. Tager ingefær kan hjælpe med at lindre opkastning og endda mindske smerter og betændelse.

Læs videre nedenfor for at finde flere store tip fra vores læsere!Efterlad en kommentar