Retsmidler Callus


Slip af ligtorne og hård hud med sikker naturlige behandlinger. Natriumbicarbonat, kokosolie og ricinusolie er vores tre retsmidler for ligtorne. Ikke altid klar over, hvor meget vi er afhængige af store fødder, indtil noget går galt, og vores liv er afbrudt. Hård hud er virkelig designet til at beskytte følsomme områder på vores fødder, men når de bliver smertefulde søger disse behandlinger effektive hus.

Hvad er årsagen til Calli?

Ligtorne og hård hud er simpelthen fortykkede områder af huden af ​​fødderne som følge af trykket i følsomme områder af huden. Flere faktorer bidrager til dette pres uregelmæssigheder i anatomi af foden, knyster, fodtøj, der ikke passer, går eller står for meget i løbet af dagen, og uregelmæssigheder i gangart kan alle forårsage hård hud til at udvikle sig.

Hvordan kan jeg slippe af Calli kursus?Naturmedicin som bagepulver, kokosolie og ricinusolie vil hjælpe slippe af hård hud med en minimal indsats. Vi tilbyder dykning og krat med bagepulver efterfulgt af hydrering med kokos eller ricinusolie.

1. Natriumbicarbonat

En naturligt slibende middel, bagepulver er fantastisk til at blødgøre huden og starte processen med at fjerne callus. Suge dine fødder i et bassin med varmt vand tilsat 3 spsk bagepulver. Brug en pimpsten til at exfoliere området afstumpede for den yderligere fordel.

2. Kokosolie

En naturlig fugtighedscreme, kokosolie indeholder en række næringsstoffer, som genopretter og opfriske huden.

3. Ricinusolie

Tilsvarende ricinusolie hjælper med at pleje huden, blødgøre barkede områder og fremme væksten af ​​glatte, ny hud.
Fødderne er den del af kroppen, du bruger mest, så holde dem i god stand er vigtig. Brug disse retsmidler til at slippe af hård hud, og du vil være "på fode" på ingen tid.Efterlad en kommentar