Retsmidler kemikalieoverfølsomhed


Behandling til kemisk sensitivitet varierer fra stof til at fjerne offensiven at afgifte kroppen og støtte opsvinget fra betingelsen med kosttilskud. Undgå plast og andre kemikalier ved fuld belastning er af afgørende betydning for behandlingen af ​​kemisk følsomhed. Desuden kan muligheder, såsom naturligt hamp frø pulver neutralisere kemiske og tilbyde lindring.

Hvad er kemisk sensitivitet?

Betragtet som en "syg bygning syndrom." Miljømæssige sygdom, er kemisk sensitivitet også betegnes tilstanden henviser til de erfaringer uspecifikke symptomer individer efter udsættelse for kemiske, biologiske og fysiske agenser. De mest almindelige symptomer er hovedpine, træthed, svimmelhed, kvalme, kløe, nysen, overbelastning, ondt i halsen, brystsmerter, hjertearytmier og åndedrætsbesvær. Muskel smerter, stivhed, udslæt, diarré, oppustethed, gas, forvirring, hukommelse og koncentration problemer og humørsvingninger er også almindelige.

Natural Retsmidler for allergener og toksicitet KemiskEliminer det giftige stof er et af de første skridt i behandling af kemisk følsomhed. Desuden de naturlige stoffer, herunder støv hampefrø og tang pulver neutralisere kemikalier i systemet. En naturlig detox er en anden effektiv mulighed for at behandle kemiske toksicitet.

Undgå Allergener

En række dagligdags produkter indeholder kemiske irritanter. Undgå disse almindelige allergener er vigtigt at leve et sundt liv. , Plastprodukter til rengøring, parfumer, tæpper og forskellige andre produkter indeholder allergener. Fjernelsen af ​​disse elementer fra huset og erstatte dem for andre naturlige muligheder, såsom eddike til rengøring og beholderen glas, fjerner mange følsomheder.

Neutraliserende Kemikalier

Efter eksponering, neutraliserende kemikalier i systemet er af afgørende betydning. Denne neutralisering kan opnås ved anvendelse af pulveriseret hampefrø og tang pulver. Disse pulvere indeholder en høj koncentration af aminosyrer og fibre, som tjener til at neutralisere allergener og genoprette sundhed.

Detoxing

Fjernelse af kemikalier og toksiner fra kroppen er også vigtigt for behandling af kemisk sensitivitet. Afgiftning antager forskellige former, som alle er effektive til rensning af kroppen. Ler bade, massage, naturlægemidler kolon renser og renser er få effektive muligheder.

Mange af de produkter folk bruger hver dag er lastet med kemikalier og allergener. Undgå disse stoffer er den bedste behandlingsforløb; Det er dog ofte umuligt at undgå dem alle. I dette tilfælde neutraliserende og afgiftning er vigtig for et godt helbred varig.Efterlad en kommentar