Retsmidler kuskefingre


Hvad er kuskefingre?

En deformitet af hånden, kuskefingre generelt udvikler sig langsomt og udvikler sig over flere år. Betingelsen påvirker vævet under huden i håndfladen, der forårsager node væv at udvikle sig. Over tid, knudepunkterne dannet i en tyk kabel, der trækker en eller flere af fingrene i en foldet position eller foldet.
Udviklingen af ​​Dupuytrens kontraktur og dens symptomer generelt sker over flere år; men det kan variere. Nogle tilfælde udvikle sig i løbet af et par måneder eller endda uger, og i nogle berørte udviklingslande individer af den tilstand begynder og ender i en intermitterende måde. Tilstanden forekommer ofte som en fortykkelse af huden i håndfladen debut. Desuden kan huden vises rynket eller fordybninger. Da betingelsen skrider frem, en fast klump væv danner ofte i håndfladen kan blive følsom over for berøring. Over tid og med det yderligere progression af sygdommen, snore til dannelse af væv under huden og strække sig mod fingrene. Ligesom strengene begynder at stramme fingrene trækkes i retning af håndfladen.
Den nøjagtige årsag til Dupuytrens kontraktur er ukendt; Men nogle forskere foreslår, tilstanden kan være forårsaget af en autoimmun problem. I en autoimmun sygdom eller reaktion, immunsystemet angriber sine egne væv i kroppen, hvilket kan være tilfældet med Dupuytrens kontraktur.

Natural Retsmidler for kuskefingre

Da progression af Dupuytrens kontraktur er generelt lav, kan tages mange skridt til at behandle symptomerne og helbrede den betingelse helt. Gør kostændringer, som følge af epigenetisk eller Paleo Diet hjælper med at helbrede kroppen og mindske smerter. Ligeledes supplerer kosten med zink og E-vitamin blødgør knuder og støtte den generelle sundhedstilstand af cellerne, hvilket forhindrer den videre udvikling af tilstanden.Efterlad en kommentar