Skrumpelever Behandling


Skrumpelever refererer til den hårde, fibrøse ardannelse i levervæv forårsaget af kronisk inflammation. Ardannelse erstatter cellerne i normal lever, men kan ikke bruges. Arret væv er i stand til at afgifte kroppen. Målene for behandlingen er at forhindre skrumpelever mere arvævsdannelse og til behandling af komplikationer til skrumpelever og symptomer (hepatitis lægemidler, for eksempel). Antioxidanter bidrage til at mindske skader fra frie radikaler: (. 1000 mg to gange dagligt) E-vitamin (1 til 2000 IU per dag), C-vitamin og selen 200 (300 mg dagligt).

Skrumpelever naturlig behandling

- Undgå alkohol, rygning og spise sundt lavt natrium kost med magert protein. Spis ikke rå skaldyr. Undgå infektioner, aspirin og ibuprofen.
- BHT (Butylhydroxytoluen) er en antioxidant udvundet af phenol. 350 mg. 2 gange om dagen gendannet leverfunktionen i en måned.
- Smoothies grøn m / spinat, hvede græs saft og en lever tonic.
- Ted fra Bangkok, Thailand anbefaler: "The blødning kan hjælpes med K1-vitamin 5 x 100 mg og 100 mg vitamin K2 behov x 5. Skrumpelever lecithin granulat 1 tsk rør fodret, 2 gange om dagen, og Vitamin C 500 mg x 8 gange dagligt. Den bedste vitamin K er Glakay, 15 mg x 5 gange om dagen, er K2 M4, men er det vanskeligt at finde. N acetylcystein er ikke sprudlende gives 250 mg x 8 gange om dagen , først som afgiftning er en forløber for glutathion.
- Marietidsel (silymarin) og Alpha Lipoic syre. Vi gjorde også lavementer hvede græs og Epsom salt bade.
- Marietidsel og gurkemeje.
- Tysk kamille, 3 kopper om dagen. God tomatjuice også.
- Alfa lipoinsyre (R-ALA)

Efterlad en kommentar