Strange Fruit


Man skulle tro, at du havde set og smagt de fleste frugter supermarked. Men, vil du blive overrasket over at vide, at Moder Natur har mere at byde på end æbler og appelsiner. Der er mange mærkelige frugter, du kan sikkert hørt før. Disse frugter kan være mærkeligt eksotisk i andre steder, men er nærende og virkelig værd at spise. Her præsenterer vi de 10 frugter mærkeligste nogensinde.

10 Strange Fruits Du kan ikke vide

1

Ackee

Produktion område: VestafrikaAckee er en mærkelig leder frugt. Frugten er også kendt som den vegetabilske hjernen fordi hjernen-formede indretning, der vises gullig er de eneste spiselige del. Frugten er hjemmehørende i den vestafrikanske region, men er også blevet importeret og dyrket i lande som Cuba, Haiti og Jamaica. Nogle caribiske køkken har Ackee på deres plader.

2

Rambutan

Produktion område: Sydøstasien

Rambutan er også en anden bizar frugt, som er hjemmehørende i Malay Archipelago. Navnet er afledt af det Malay ord, der betyder behåret. Den ydre fremtoning af Rambutan er behårede, men når ydersiden er blevet fjernet, kan du se bær, kødfulde og lækre. Den har en distinkt smag af søde og sure, lidt 'ligesom en drue. Oprindelsen af ​​Rambutan er fra Sydøstasien, men importeres til andre sektorer.

3

Physalis

Produktion område: Amerika

Physalis er indesluttet i en skal lanterne meget usædvanligt. Det er en del af natten skygge, hvilket gør det ligner tomat. Den indeholder sure egenskaber, såsom tomat og kan derfor anvendes på lignende med tomat. I stedet for en tomatsauce, kan du prøve at oprette pasta med sovs af frisk Physalis. Og 'indfødte til Amerika, men også importeret fra Sydamerika.

4

African Horned Agurk

Produktion område: Afrika

Helt ærligt, da jeg først så afrikansk hornede agurk, jeg troede, at det ikke bare er en af ​​de mærkelige frugter, jeg fandt det meget skræmmende, "der ønsker at spise sådan noget?"

Når poleret afrikansk agurk eksporteres til USA, kaldes det som frugt kuglefisk fisk, fordi det har gullig nuance i det ømtålelige udvendige farve og grøn indeni. Afrikansk hornede agurk smag er ens mellem zucchini og agurker. Denne frugt er rig på fibre og vitamin C. Frugten stammer fra den afrikanske region, men er blevet dyrket i Chile, Australien og New Zealand.

5

Brødfrugt

Produktion område: Filippinerne

Breadfruit er et stort træ, som er en del af Mulberry familien. Frugten er hjemmehørende i Filippinerne og nogle andre områder i Sydøstasien. Når frugten er sød og blød og kan spises rå, ligesom en banan. Når umodne, stivelse og er vanskeligt, men kan tilsættes til måltider . Det smager så frisk bagt brød, når det er kogt.

6

Sweetsop

Produktion område: Amerika

Sweetsop, også kendt som sukker æble, er hjemmehørende, men er almindeligt udbredt i Indien, Pakistan og Filippinerne. Udseendet af frugten ligner en grankogle og er ca 10 cm i diameter. Under den hårde hud af frugten, kan du se en hvid kød, der dækker frøene. Smagen af ​​sweetsop ligner creme.

7

Safou

Produktion område: Afrika

Safou er frugt indfødte til de tropiske skove i Afrika, herunder Angola og Nigeria. Frugten er også kendt som afrikanske pære. Det er mørkeblå frugt, som kan blive op til 14 centimeter lange. Farven af ​​pulpen inde frugten er lysegrøn. Safou er rig på aminosyrer, vitaminer og triglycerider, essentielle fedtsyrer.

8

Dragon frugt

Produktion område: Mexico, Central- og Sydamerika

Det stammer fra Syd- og Mellemamerika samt Mexico. Dragon frugt også kendt som pitaya eller jordbær pære er en frugt, der er inkluderet i de arter af kaktus. Den cremede kød og sød smag. En af de mest usædvanlige dragon frugt er den røde pitaya. Frugten kan anvendes til saft og endda vin. Blomster er dragon frugt du kan spise eller drikke det som te. Drage Frugt kan være en mærkelig leder frugt, men det er virkelig velsmagende og godt for helbredet; i hvert tilfælde, en af ​​mine favoritter.

9

Jackfrugter

Produktion område: Sri Lanka, Indien, Bangladesh og Filippinerne

Donkraften er en frugt oprindeligt fra Sri Lanka, Indien, Bangladesh og Filippinerne. Denne frugt er en del af Mulberry familien. Frugten er normalt stor som den kan vokse op til 80 pounds og 90 cm i længden. Jackfruit smag ligner ananas, æble, banan og mango. Du kan nyde fra jackfruit chips formet som søde dåse.

10

Mangosteen

Produktion område: Molukkerne

Mangosteen hører også på listen over mærkelige frugter. Og 'indfødte Sundaøerne og Molukkerne. Mangosteen er nogensinde grønne træ, som bærer frugt i form af mærkeligt. Smagen af ​​mangosteen er som citrusfrugt med en fersken smag. En god kilde til antioxidanter, som er grunden til eksperter foreslår, at mangosteen kan hjælpe med at reducere risikoen mod visse sygdomme såsom kræft.Efterlad en kommentar