Tarmlidelser


Hvad er tarm sygdomme?

Fordøjelsessystemet består af flere forskellige organer, der arbejder for at nedbryde fødevarer og flytte det gennem kroppen. Tarmen er den del af fordøjelseskanalen, der strækker sig fra maven til anus og består af to segmenter, tyndtarmen og tyktarmen. Med disse organer, der spiller en rolle i kroppen fungerer godt, de er også modtagelige for flere forskellige sygdomme.Mens de mest almindelige lidelser, som påvirker intestinale tyndtarmen, tyktarmen kan også være påvirket af lignende lidelser. De mest almindelige intestinale lidelser indbefatter irritabel tyktarm eller IBS, Crohns sygdom, cøliaki, og tarmobstruktion. Mens tarm sygdomme omfatter en bred klasse af problemer, der har forskellige årsager og symptomer, sygdomme deler også nogle lignende funktioner. Tarmproblemer almindelig lidelse og IBS symptomer omfatter diarré, forstoppelse, opsvulmet mave og smertefulde, gas og opkastning. Hvis symptomerne på IBS eller andre forhold, der påvirker blod i afføringen eller opkastning, feber, eller pludseligt vægttab, er øjeblikkelig lægehjælp nødvendig.

Årsag til mange tarmlidelser er stort set ukendt; Men de fleste af de betingelser, har en vis forbindelse med livsstil, herunder rygning, miljøfaktorer såsom kost, mikrobiel og / eller immunologiske problemer, og genetik.

Naturlige behandlinger for tarmlidelser

Ligesom mange tarmlidelser er forårsaget af dårlige spisevaner og tarm, som regel naturlige behandlinger er meget effektive til behandling af symptomer på disse sygdomme. En 30-dages kolon udrensning bare spise / drikke vegetar og rene frugtsaft er et godt sted at starte behandlingen. Fortyndet æble cider eddike, hvidløg kosttilskud, gær og vand, magnesium citrat og C-vitamin er også effektive behandlingsmetoder. Ethvert individ er forskellige, så målet til behandling af intestinale lidelser forsøger forskellige metoder og til at finde en effektiv løsning.Efterlad en kommentar